2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046254 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم منم هایپر شدم کلا حالت تهوع دارم نمک اشکالی نداره بیشتر باشه،؟ داخل دوغ یا ترشی بخورم حالم ...

سلام عزیزم نه مشکلی نداره دوغ شور سفیده تخم مرغ کباب مرغ زیاد بخور که زودتر بهتر بشی عزیزم دولا راست نشو کار سنگین نکن بیشتر سعی کن استراحت کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من لکه بینی دارم خیلی استرس دارم تروخدا دعا کنید بچه هام بمونن😭😭

سلام عزیزم این استرسی که داری از همه چی بدتره برا نی نی هات من از روز ۶ انتقال لکه بینی وخونریزی داشتم تا هفته ۱۳ رفتم سونو گفت هماتومه که استراحت مطلق شدمو پروژسترونم زیاد شد شما سونو رفتی؟

چندتا پروژسترون داری در روز؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان . من ۱۴ فروردین که ۴ پریودم میشد وقت داشتم برا شروع  سیکل انتقال.  ولی ۳ روز ...

سلام آلا جونم بنظرم همون ۱۴ فروردین برو دکتر ببین چی میگه اگه هم ال دی میده زیر نظر دکتر باشه 

سلام دوستان . من ۱۴ فروردین که ۴ پریودم میشد وقت داشتم برا شروع  سیکل انتقال.  ولی ۳ روز ...

عزیزم نمیدونم درست راهنمایی میکنم یا نه ولی شاید من بودم یه دونه ال دی روز پنج میخوردم و ششم میرفتم سونو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم این استرسی که داری از همه چی بدتره برا نی نی هات من از روز ۶ انتقال لکه بینی وخونریزی داش ...

ماشالله جون شما قبل انتقال مولتی ویتامین داشتی ؟یا فقط d3 رو استفاده کردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم نه مشکلی نداره دوغ شور سفیده تخم مرغ کباب مرغ زیاد بخور که زودتر بهتر بشی عزیزم دولا راست ...

تشکر عزیزم وای ننه سفیده نگو که تصورشم سخته 🥴🥴 تا امروز بسختی خوردم فقط تنها چیزی میتونم بخورم ماست‌ه شوره یه تیکه نون 🥲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام ببخشید خانما من دکتر برای اندومتریوزم دکاپپتیل برام نوشته ولی داروخانه دفرلین داد بهم گفت فرقی ...

من بار اول دیفرلین زدم . بار دوم میکرورلین . دیفرلین یک میلیونه ولی میکرورلین ۲۷۰ تومن 

والا با دکترت مشورت کنی بهتری . من زنگ زدم از دکتر پرسیدم‌گفت میکرورلین بگیر ایرادی نداره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام آلا جونم بنظرم همون ۱۴ فروردین برو دکتر ببین چی میگه اگه هم ال دی میده زیر نظر دکتر باشه 

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. باشه همین کارو می کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱