2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کرج کسی هست؟  یه آزمایشگاه خیلی خوب و دقیق برای آزمایش های ایمنی انعقادی تو کرج میخوام  ...

منم کرج هستم عزیزم اتفاقا منم باید انجام بدم، جای خوبی پیدا کردی لطفا به من هم معرفی کن 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان. در جوار حرم مطهر حضرت معصومه🤩 سلام الله علیها به یاد همتون هستم. ان شاالله حاجت روایی ...

الهی عزیزمممم، خیلی التماس دعا داریم، سلام ما را هم برسون و ازشون بخواه ههممون رو بطلبن و برامون از خدا خیر بخوان، خوش بگذره بهتون گلمممم 🙏⁦❤️⁩🌹🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@سارادلارام     سلام خوبی عزیزم چه خبر رفتی سو نو جدیدا وزن نی نی چقده؟؟؟

سلام عزیزم قربونت خبری نیست من بخاطر فشار بالا و مسمومیت بارداری بستریم بیمارستان

۳۵ هفته وزنش ۲۶۰۰ بود 

گفتن تا ۳۷ بیشتر نمیتونن نگه دارن 

دعا کن برام 

شما رفتی سونو ؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قند با انسولین کنترل نشد؟ هماتوم هنوز مونده؟ یا بخاطر جفت پایینه؟ ان شالله صحیح و سلامت بغلش میگیری

چرا عزیزم کنترل شده /..حدود 60 واحد در روز می زنم

اما خطر افزایش قند ت هفته های بالاتر هنوز هست /...دکترا معمولا ریسکش رو نمی پذیرن که مشکلی برای نوزاد پیش نیاد

هماتومی تو سونو دیده نشده/..دکتر اصلا نتونست تشخیص بده گفت شاید به خاطر یبوست به دهانه رحم فشار میاد/...معاینه هم کرد و ترشحاتم رو کامل بررسی کرد اما خوب تشخیص نداد/... جفتم هم پایین نیست عزیزم

همچینین تو عزیزم

ان شاالله  من که دلم می خواد زودتر دنیا بیاد☺☺☺ اره امروز ۳۵ هفته ام ۲ هفته مونده ان شاالله هم ...

وای منم دلم طاقت نداره

اما دلم می خواد سر وقتش بیاد که خیلی ریزه نباشه آخه می ترسم از بچه های ریزه  

منم طبق ان تی امروز 35 هفته و یک روزم

سونو وزن هفته 31 رفتم که یک کیلیو و 600 گرم بود سونوی بعدیم هفته دیگه ست باز

نینی تو چند کیلویه؟ هنوز بیمارستانی؟

سلام خانمهای گل ان شاا...که سال خوبی باشه برای همتون امسال دوستان ازهفته چندم دیگه نباید روکمر خواب ...

از هفته 20 به بعد

بهتره قبلش هم نخوابی که هم خونرسانی بهتر باشه هم عادت بکنی

چرا عزیزم کنترل شده /..حدود 60 واحد در روز می زنم اما خطر افزایش قند ت هفته های بالاتر هنوز هست /.. ...

من قرار چند روز دیگه ازمایش بدم گفتن اگه پایین نیاد باید انسولین بگیری فعلا نون رو خیلی کم میخورم در حد حذف شدن. امیدوارم نتیجه بده همه تنم کبوده دیگه جا انسولین ندارم. 

خدایا شکرت
سلام دوستای خوبم من زایمان کردم و الان دخترم کنارم خوابیده از صمیم قلب و از ته دل برای همتون دعا کرد ...

ای جووونم قدم نورسیده خیلی مبارک باشه❤❤❤❤ .امیدوارم زیر سایه شما عاقبت بخیر و خوشبخت باشه 😍😍😍😍خیلی خیلی خوشحال شدم .ممنون از اینکه به یادماها بودین 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...