2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
رفتم آزمایش عدد بتا ۳۶۰ بود و سونو داپلر هم فهم گفت یه توده ای که از بقایای خارج رحم  دکتر سون ...

آخی عزیزم .ان شاالله که زود از این شرایط گذر کنین و خیلی زود زود جاشو یه نی نی پر کنه و دیگه این شرایط رو تجربه نکنین. میدونم که خیلی شرایط سختی رو میگذرونین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم دلم طاقت نداره اما دلم می خواد سر وقتش بیاد که خیلی ریزه نباشه آخه می ترسم از بچه های ریزه ...

من میگم اشکال نداره ریزه بدنیا بیاد خلاص شم ازین استرس☺☺☺

اره عزیزم بیمارستانم اینجا چون من انتقال دادم با سن ان تی کار ندارن فقط انتقال طبق انتقال ۳۵ هفته و ۲ روزم امروز

۳۵ هفته تمام رفتم ۲۶۰۰ بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم قربونت خبری نیست من بخاطر فشار بالا و مسمومیت بارداری بستریم بیمارستان ۳۵ هفته وزنش ۲۶۰۰ ...

عزززیزم ازکجا متوجه مسمومیت شدی ؟؟؟

من فقط فشارمو کنترل میکنم

من فرداقراره فرم سونو فعلا از نی نی بی خبرم الان چند هفته ای؟؟

من طبق محاسبات خودم ۳۵هفته ام

دوستان من ۲۸بهمن انتقال جنین داشتم

۱۷هم نوبت دکتر دارم

چندروز لکه بینی قهوه ای داشتم با لخته

بعد خونریزی شد وبعد کم شد

درد داشتم ولی قابل تحمل بود وکم شد

ودوباره به حالت اول برگشتم

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..

دعا کنید بچه هام سالم باشن

حس میکنم خونریزی از پشت جفت بود یا هماتوم

اصلا به سقط فکر نمیکنم

چون تجربه سقط داشتم دردش شروع بشه ادم و ول نمیکنه تا سقط بشه

دوتا جنین انتقال دادن

دعا کنید سالم باشن

۴هفتگی رفتم یه ساک بود ولی خیلی کوچیک بود

جنین ‌ضربان نداشت

خیلی کوچیک بود

سلام عزیزم زینبی جون خیلی وقته نیومده تاپیک  ببین برا هایپر شدن برنامه غذایی پرپروتئین داشته ب ...

سلام گلم منم هایپر شدم کلا حالت تهوع دارم نمک اشکالی نداره بیشتر باشه،؟ داخل دوغ یا ترشی بخورم حالم بهتر میشه وقتی میخورم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام گلم منم هایپر شدم کلا حالت تهوع دارم نمک اشکالی نداره بیشتر باشه،؟ داخل دوغ یا ترشی بخورم حالم ...

شوری بخورید به هرطریقی

روی خیار بریزید یا ...

سفیده تخم مرغ هم خوبه

عزززیزم ازکجا متوجه مسمومیت شدی ؟؟؟ من فقط فشارمو کنترل میکنم من فرداقراره فرم سونو فعلا از نی نی ...

منم فشارمو چک میکردم ولی فشارم خوب بود همیشه 

علائم خاصی هم نداشتم راه میرفتم مچ پام ورم میکرد یه کم که میگفتن طبیعیه تو بارداری ازمایش ادرار ۲۴ ساعته دادم دفع پروتئین دادم فشارمم در عرض نیم ساعت شد ۱۴ که اومدم بستری شدم

ان شاالله بسلامتی فردا رفتی بیا خبر بده نی نی چند کیلو بود

منم‌ طبق انتقال ۳۵ هفته و ۲ روزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما من ۱۵اسفند انتقال دادم روز ۱۵م سیکلم انتقال دادم مثبت شد شکر خدا میشه برام حساب کنین چند ...

مبارکه عزیزم ۵ هفته و ۲ روز

سلام خانم ها تو رو خدا کسی میدونه از استرس دارم میمرم امروز روز دهم انتقال هست شرمنده یبوست شدم زو ...

عزیزم جنین نمیفته بیرون به هیچ وجه

سلام دوستان . من ۱۴ فروردین که ۴ پریودم میشد وقت داشتم برا شروع  سیکل انتقال. 

ولی ۳ روز اینا زودتر پریود شدم ینی ۱۴ فروردین میشه روز ۶ پریودم. بنظرتون کلا این ماه باید بی خیال بشم؟ خودم سرخود ال دی بخورم تا ماه بعد برم یا نه همون ۱۴  فروردین برم دکتر؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱