2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
چند روز طول کشید تا عدد بتا صفر بشه  الان اومدم دکتر سونو کرد چیز خاصی نبود فقط گفت آز بده عدد ...

بیشتر ازیک ماه طول کشید دیگه بعداز یه ماه من دیگه از بتا ندادم حوصله نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها عزیزم الهی انتقال بعدی دوقلوهات بیان تو بغلت من باردار میشم ولی سر تاریخ پریودیم لکه بینی میکنم ...

ای وای… خیلی ناراحت شدم عزیزم

بتای اولت چند بود؟ رشدش خوب بود؟

اون اصلا ربطی به پریود نداره، احتمالا لانه گزینی به به دلیلی به درسنی انجام نمیشه و خونریزی میکنی

از نظر ایمنی بررسی کردن؟

بهت پردنیزولون و انوکسا دادن؟

من با توجه به تجربه خودم و دیدن کلی دکتر تو ایران و خارج از ایران میگم، یا مشکل ایمنی و انعقادی هست، یا نقص لانه گزینی یا مشکل جنین

نقص لانه گزینی میتونه بخاطر وجود چسبندگی تو رحم باشه که با هیستروسکوپی مشخص و رفع میشه 

مشکل جنین هم تو بعضی از جنینها بخاطر مشکلات کروموزومی هست و نمیتونن ادامه بدن

امیدوارم هرچی که هست حل بشه و بزودی مامان بشی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چقدر خوب /... ایشالا به سلامتی و به وقتش زایمان کنی/... کلا دو هفته مونده که ایشالا همونم به سلامتی ...

قند با انسولین کنترل نشد؟ هماتوم هنوز مونده؟ یا بخاطر جفت پایینه؟ ان شالله صحیح و سلامت بغلش میگیری

خدایا شکرت
سلام دوستای خوبم من زایمان کردم و الان دخترم کنارم خوابیده از صمیم قلب و از ته دل برای همتون دعا کرد ...

سلام آنا جووون مبارک باشه عزیزم

چشم و دلت روشن باشه عزیزم🥰🥰😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانم ها تو رو خدا کسی میدونه از استرس دارم میمرم امروز روز دهم انتقال هست شرمنده یبوست شدم زو ...

زور نزن یکم روغن زیتون بخور تا راحت بیاد

اگه لانه گزینی کرده باشه با یه روز نمیره

آها عزیزم الهی انتقال بعدی دوقلوهات بیان تو بغلت من باردار میشم ولی سر تاریخ پریودیم لکه بینی میکنم ...

بنظرم برو پیش یه دکتر که متخصص سقط مکرر 

تا درمان ت کنه

میدونم خیلی سخته منم خودم داغونم 

اگه اصفهانی برو پیش دکتر رقایی

سلام دوستان

ان شاالله ایام خوب و خوشی داشته باشید و امسال همه عزیزان به آرزوهاشون برسن 

از مامان ها یک سوال دارم

۲۰ هفته تمام شد و در ابتدای هفته ۲۱ هستم. قبل از تعطیلات غربالگری رفتم و خدا رو شکر تا اینجا همه چی خوبه

نگرانی من اینه که اصلا اصلا جنین را حس نمیکنم.   

خیلی ها گفتن از ۱۸ هفته یه حسابی مثل ترکیدن حباب داشتن یا .... بعدا کاملتر شده و حرکت جنین را حس کردن اما من فقط  و فقط شکمم نبض داره که میدونم نبض خودم نیست. دست میذارم نبضش را پیدا میکنم اما همین.  کوچکترین حرکتی حس نمیکنم. 

عجیب نیست؟  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام دوستان ان شاالله ایام خوب و خوشی داشته باشید و امسال همه عزیزان به آرزوهاشون برسن  از ...

عزیزم جفتت قدامیه یا خلفی؟؟؟ 

ببین من جفتم قدامیه اصلا متوجه نمیشدم تا هفته ی ۲۳ اینا بودم تازه یه وقتا یه چیزایی محکم که میزد میفهمیدم اصلا نگران نباش کلا اگه بارداریه اولته که همین جوریشم دیرتر  آدم متوجه میشه اگه قدامیم باشه که دیگه هیچی نگران نباش اصلا یه ۲ ،۳ هفته دیگه کامل متوجه میشی منم اولش شبیه نبض بود دستمو میذاشتم ببینم هست یا نه الان که تکوناشو میفهمم دیگه نبضشو نمیفهمم 😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم جفتت قدامیه یا خلفی؟؟؟  ببین من جفتم قدامیه اصلا متوجه نمیشدم تا هفته ی ۲۳ اینا بودم تاز ...

ممنون که جواب دادی عزیزم   

جفت خلفی ِ. بخاطر همین انتظار داشتم تا الان دیگه حس کنم. فعلا که چاره ای جز صبر کردن ندارم

همین که نبض میزنه دلخوشم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ