2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام عشقولی ها😍😍 کسی نبود به من بگه که متاپلاژی سنگفرشی دهانه رحم داخل هیستروسکوپی یعنی چی؟ دکتر ...

من اینو پیدا کردم:

متاپلازی سنگفرشی شایع ترین نوع متاپلازی های گردن رحم می‌باشد که در محل اتصال دو اپی‌تلیوم سنگفرشی و استوانه‌ای، در گردن رحم روی می‌دهد. انواع دیگر متاپلازی‌های گردن رحم عبارتند از متاپلازی ترانزیشنال، متاپلازی لوله‌ای، متاپلازی لوله‌ای- روده‌ای و متاپلازی روده‌ای که اولی در اپی‌تلیوم سنگفرشیی اگزوسرویکس و مابقی در اپی‌تلیوم غددی آندوسرویکس دیده می‌شود.

اصطلاح متاپلازی سنگفرشی هنگامی به کار می‌رود که اپی‌تلیوم مطبق سنگفرشی جایگزین اپی تلیوم غددی گردیده باشد. این یافته در سرویکس به حدی شایع است که عملاً آنرا یافته‌ای طبیعی تلقی می‌کنند تقریباً در تمامی زنان در سنین باروری درجاتی از متاپلازی سنگفرشی دیده می‌شود. در اغلب موارد این ضایعه بخش سطحی اپی‌تلیوم را درگیر می‌کند به نحوی که غدد اندوسرویکس بوسیله سلولهای سنگفرشی پوشانیده می‌شود، در درجات پیشرفته، اپی‌تلیوم ناحیه مبتلا از اپی‌تلیوم اگزوسرویکس غیر قابل افتراق می‌گردد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

بین ۲۲ فروردین تا ۲۶فروردین از دکتر مشایخی رویان نوبت ندارید که بخایید کنسل یا جابجا کنید؟

من برا ۱۸ فروردین نوبت دارم

میخام نوبتمو جابجا کنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام به همه دوستان عزیزم ، سال نو همگی مبارک باشه ، من همیشه به یاد همه دوستان این تاپیک هستم و همیش ...

یعنی میشه ۶ ماه رو دکتر بنویسه ؟

البته هر ماه رو جدا جدا باید بنویسه ها

ولی میدونم پزشک معتمد باید تایید کنه

میشه بیشتر توضیح بدی

😉

میشه جواب منم بدین؟ من انتقالم مام بوده.17اسفند.خداروشکر مثبت شده.حالا برای بقیه اش چی کنم؟ خودم شهر ...

سلام مبارک باشه به سلامتی

تحت نظر کدوم دکتر بودی؟ از مام راضی بودی؟

تا ۳ ماهگی فکنم باید بیای بعد میگن همون جا تحت نظر باش

ببخشید شمام دیفرلین زدین ؟ منم زدم‌ این آمپولو

نه عزیزم من نزدم میخواستم بدونم چرا این دوستمون زده؟

منم پریودم فکر میکنم گند میزنه تو جنینام ازش بیزارم

گفتم به دکتر بگم همینه بزنه که این گور به گورشده دور از جونت نیاد تو انتقالم

ساراجون انشاالله همه چی بخوبی پیش بره

ممنونم عزیزم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ اوضاعت الان چطوره؟ آمپول بتامتازون زده بودی؟ فشارت چنده مگه؟ والا تا 5 هم معمول ...

سلام عزیزم قربونت خداروشکر خوبه الان اره الان ی هفته ای میشه ۲ تا امپول زدم فشارم الان ۱۱ هست حدودا ولی خب قرص فشار میخورم الان فعلا شده ۷ خداروشکر

اره اینجا خب سخته الان ۱۰ روزه اینجام ولی از طرف دیگه خیالم راحته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سونو بیوفیزیکال چیه؟

به تنفس و حرکات و اب دور بچه و اینا  نمره میدن 

مثکه قانونش هست که میشه یه مقدارشو قبل زایمان استفاده کرد ولی راستشو بخوای اگر بتونم استعلاجی بگیرم ...

ان شاالله که بتونین استعلاجی بگیرین . خیلی خوب میشه 👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم قربونت خداروشکر خوبه الان اره الان ی هفته ای میشه ۲ تا امپول زدم فشارم الان ۱۱ هست حدودا ...

ان شاالله این چند هفته باقیمانده بخوبی میگذره😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...