2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عیدتون مبارک😍 امیدوارم امسال همه بچه های تاپیک به خواسته دلشون برسن🙏 دوستان من یه ...

سلام به همه دوستان عزیزم ، سال نو همگی مبارک باشه ، من همیشه به یاد همه دوستان این تاپیک هستم و همیشه برای تک تک دوستان گلم دعا میکنم ، الهی همگی اونقدر سرتون با فرشته هاتون شلوغ بشه که دیگه فرصت نی نی سایت اومدن نداشته باشید .

دوست عزیز من اتفاقی پست شما رو دیدم من خودم در هر ۳ تا بارداری از مرخصی استعلاجی استفاده کردم البته من کارمند رسمی هستم ولی شما هم حتما میتونید استفاده کنید از اداره کارگزینی محل کارتون بپرسید حتما راهنماییتون میکنن .

قربونت برم عزیزم، ممنون شما بعد از اینکه خونآبه و لخته تموم شد، برای سونوگرافی به دکتر مراجعه کردی؟ ...

اره عزیزم من هم تو همون مدت رفتم سونو هم بعدش رفتم سونو گفت دفع شده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رفتم سونو شده بود ۷ گفتن تا ۵ نشه در نمیارن ان اس تی و بیوفیزیکالش هم خوب بود گفتن خوبه فعلا مرسی که ...

ساراجون انشاالله همه چی بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله عزيزم بدون پريود بود يه هفته بعد از ديفرلين دوم استراديول شروع ميشه و روز ١٢استراديول سونو انتقا ...

سلام شرمنده گلم چرا این آمپول و میزنن میشه توضیح بدی

والا نمیدونم جنین من خیلی کوچک بود با امپول دفع شد فقط لکه بینی داشتم دکتر چی گفت دکتر من گفت با امپ ...

چند روز طول کشید تا عدد بتا صفر بشه 

الان اومدم دکتر سونو کرد چیز خاصی نبود فقط گفت آز بده عدد بتا باید صبر شده باشه وگرنه برو سونو داپلر 

سلام .سال نوتون مبارک .نمیتونین از مرخصی زایمانتون زودتر استفاده کنین ؟

مثکه قانونش هست که میشه یه مقدارشو قبل زایمان استفاده کرد

ولی راستشو بخوای اگر بتونم استعلاجی بگیرم، ترجیح میدم اونو دست نزنم که همش بمونه برای بچه😅

سلام گلم من تجربه نداشتم ولی خواهرم کارمند بود 9 ماه بارداری استعلاجی گرفت دکترش  نامه داد و پز ...

چقدر خوب👌👌

ما یه دکتر معتمد خیلی اذیت کن داریم، امیدوارم فقط کوتاه بیاد این استعلاجی های منو قبول کنه!

مرسی گفتی عزیزم❤️❤️

سلام به همه دوستان عزیزم ، سال نو همگی مبارک باشه ، من همیشه به یاد همه دوستان این تاپیک هستم و همیش ...

انشالا🙏🙏

مرسی که جوابمو دادی مامان سبحان جون❤️❤️

والا دو تا مشکل اصلی دارم یکی اینکه قرارداد شرکت ما با تامین اجتماعی یه کم عحیبه! مثلا پاداش عقد رو خود اداره ما بهمون داد یا حقوق ۹ ماه مرخصی زایمان رو باز خود اداره میده، ولی سر استعلاجی ها انگار به عهده خود تامین اجتماعیه، اداره ما هم خیلی به سختی تایید میکنه و برای تامین می‌فرسته

کلی از کسایی که تو این سال ها دیدم استعلاجی گرفتن به مشکل خوردن و بیمه شون درست رد نشده و حقوق اون ماهشون هم کم شده!!! نمیدونم چرا با استعلاجی قراردادی ها انقده مشکل دارن🙄

حالا منتظرم خلاصه پرونده بیمارستانم بیاد که اقدام کنم برای نامه زدن، امیدوارم اذیتم نکنن!!

بچه ها من هفته ۳۵ ام  فشارم بالاس دفع پروتئین هم دارم و مسمومیت بارداری  آب دور جنین هفته ...

سلام عزیزم

خوبی؟

اوضاعت الان چطوره؟ آمپول بتامتازون زده بودی؟

فشارت چنده مگه؟

والا تا 5 هم معمولا صبر میکنن برای آب دور جنین/...مهم اینه که بیمارستانی و ان اس تی مدام میدی هر مشکلی باشه سریع سزارین می کنن

سلام بچه ها

بین ۲۲ فروردین تا ۲۶فروردین از دکتر مشایخی رویان نوبت ندارید که بخایید کنسل کنید؟

من برا ۱۸ فروردین نوبت دارم

میخام نوبتمو جابجا کنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻