2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046712 بازدید | 684539 پست
بله من چند سال قبل با انتقال جنین به صورت زیفت خارج رحم گرفتم بعد از اون دو سه باره دیگه جنین فریز م ...

سلام مرسی از توضیحاتت 

من ۳۴ سالمه شما چند سالت بود من سنم بالاس نمیدونم چرا اینطور شدم خیلی ناراحتم و امید دیگه ندارم هنوز هم رحمم و لوله م درد میکنه دیگه نرفتم آزمایش ببینم چی شده

بله من چند سال قبل با انتقال جنین به صورت زیفت خارج رحم گرفتم بعد از اون دو سه باره دیگه جنین فریز م ...

شما هم امپول زدین که بره یا عمل کردین؟

چقدرطول کشید که خوب شدین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مرسی از توضیحاتت  من ۳۴ سالمه شما چند سالت بود من سنم بالاس نمیدونم چرا اینطور شدم خیلی ن ...

همسنیم سنت بالا نیست تو‌جمع ماها که ای وی اف کردیم فقط خانم 47ساله نتیجه گرفت ای وی اف بایذ تکراربشه ولی من دیگه حوصله نداشتم شکر خدا طبیعی باردار شدم

ای جانم خدا نیتیتو حفظ کنه من اصلا تو این مدت علائم بارداری هم نداشتم خیلی نگرانم میگن سینه سفت و د ...

فدات بشم خدا نگه داره همه نی نی هارو 

من از روز اول انتقال تا الان که ۳۱ هفته شدم هیییییچ علائمی نداشتم وندارم کاملا عادیم مثل قبل بارداری فقط شکمم نشونه حامله بودنمه 

برا سن حاملگی هم روزای انتقال تا الان +سن جنین+ ۱۴ ÷ ۷ میشه سن حاملگی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سن بارداری از روز اول پریود حساب میشه

عزیزدلم برا آی وی اف فرق میکنه فرمولش برا طبیعیا از روز اوله پریوده 

بعضی دکترا از روز انتقال حساب میکنن تازه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
 ماشالا جون دستت درد نکنه😘.شهر خودمون که دکتر داره قبلاً تحت نظرشون بودم .ولی بیشتر خودم بابت ...

با اتوبوس هم سخته هم خطرای خودشو داره بالاخره 

خیلی از بچه هام بودن از بعد مثبت شدن همون شهر خودشون تحت نظر بودن 

با اتوبوس هم سخته هم خطرای خودشو داره بالاخره  خیلی از بچه هام بودن از بعد مثبت شدن همون شهر خ ...

من بعد انتقال همون روز با اتوبوس برگشتم.همسرم میگه فعلا سونو اول برو پیش خودشون بعد دیگه نمی‌ریم.نمیدونم چی کنم.

فدات بشم خدا نگه داره همه نی نی هارو  من از روز اول انتقال تا الان که ۳۱ هفته شدم هیییییچ علائ ...

منم هییییچ علائمی ندارم 

روزای اول که مثبت شده بودم یه کوچووولو درد سینه داشتم که از پروژسترون بود الان همونم ندارم

من‌ تا صدای قلبشو نشنوم باور نمیکنم که حاملم😬

حالا الانم‌که یه کم لکه بینی دارم اصلا باورم‌ نمیشه 🥴

عزیزدلم برا آی وی اف فرق میکنه فرمولش برا طبیعیا از روز اوله پریوده  بعضی دکترا از روز انتقال ...

سلام گلم من اولین بچم ای وی اف بود رفتم سونو دقیقت سن جنین از روز اول پریود بود انتقالم روز 19,پریودی بود خودمم تعجب کردم

من بعد انتقال همون روز با اتوبوس برگشتم.همسرم میگه فعلا سونو اول برو پیش خودشون بعد دیگه نمی‌ریم.نمی ...

آره عزیزم همسرت درست میگه ویزیت اولو پیش خودشون برو بهشونم بگو رفت وآمد برام سخته خودشون بهت میگن نیا دیگه