2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان. لطفا میشه به من راهنمایی کنید در اصفهان به غیر از مرکز مشتاق کجا برم و زیر نظر کدوم دکت ...

من پیش دکتر روح‌الامین میرم. البته مشکل من چیز دیگه‌ست واسه بارداری نمیرم . کارش خوبه همه مریضاش ازش تعریف میکنن و طبیعتا سرش خیلی شلوغه

توکل به خدا♥️

[QUOTE=231137243]برای ایمنی پیش کدوم دکتر رفتین؟ روماتولوژی هم رفتین؟[/QUOTE

اره.الان هم زمان هم زیر نظر دکتر زنانم و هم زیر نظر روماتولوژ...دکتر رجایی روماتولوژم هست و گفت باید سرم، انوکسا، اسپرین، پردنیزول، هیدروکسی استفاده کنی..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنوونم عزیزم از راهنماییت این هم به عنوان انشای تعطیلات خود را چگونه گذراندید باید ثبت کنم.😶

الهی بمیرم

اینطور اتفاق ها وقتی با مراسم رسمی یا معنوی یکی میشه خیلی سخت میگذره 

ان شاء الله خدا برات جبران کنه و دلت شاد بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

@آنا1400    

سلام عزیزم خوبی دختری خوبه

بسلامتی زایمان کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مامانا من ۲۷ هفته و ۴ روزمه از صبح‌ دخترم درست تکون نمیخوره یه چندتا دونه تکون ریز احساس کردم اما نم ...

آب قند درست کن بخور به پهلو چپ بخواب تو ی ساعت بشمار حتی تکونای کوچیکم حسابه باید حداقل ۴ تا حرکت داشته باشه

اره عزیزم پیش میاد واسه منم مثلا میشد صبح تا ساعت ۶ غروب تکون نمیخورد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آهان مرسی. نمی‌دونم از چی بود. دو روز لک داشتم. خودسر آسپرین رو قطع کردم.  روز سوم شب رسماً خون ...

منم قطع کردم.تا اینکه رفتم سونو ان تی.

بهم واجب شد که هر روز بزنم

من مشگلم فشار شریان رحم هست

کمتر برای بقیه پیش میاد این مشگل

😉

[QUOTE=231137243]برای ایمنی پیش کدوم دکتر رفتین؟ روماتولوژی هم رفتین؟[/QUOTE اره.الان هم زمان هم زی ...

سلام عزیزم،سرم راحت گیر میارید؟دولتی میخرید یا آزاد؟

منم باید قبل از انتقال سرم ای وی ای جي بزنم به خاطره سیستم ایمنی

منم قطع کردم.تا اینکه رفتم سونو ان تی. بهم واجب شد که هر روز بزنم من مشگلم فشار شریان رحم هست کمت ...

برای منم یکیشون فشار شریان رحمی بالا بود تو ان تی 

بهم گفته بود اگه اوکی بود هپارینتو قطع میکردم 

ولی تو انومالی اوکی شده بود ولی قطع نکرد 

گفت تا اخر بزنی بهتره 

10 فروردین باید برم آنومالیمو تکرار کنم 

از اینکه زود میخوام ببینمشون دوباره خوشحالم ولی استرس دارم دعا کن بخیر بگذره 

تو انومالی رفتی ؟

سونو دادم همون روز. دکتر چیزی نگفت. گفت عادیه.. میگن ivf عادیه.  بعضیا میگن خون لخته میشه خون‌ر ...

من خونریزی داشتم دکترم گفت آسپرین رو قطع کن ولی انوکسا رو ادامه بده، شاید بهتر باشه هپارین رو شروع کنید دوباره

از دکتر خودت سوال کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم،سرم راحت گیر میارید؟دولتی میخرید یا آزاد؟ منم باید قبل از انتقال سرم ای وی ای جي بزنم به ...

دولتی میگیرم..دکترم روماتولوژ و دکتر زنان برام نامه زدن.

سلام خانم خوشگلا

من روز ۵م انتقال هست توی داروهام دوفاستون خارجی میخورم

الان تموم شده باید برم بگیرم قیمت خارجی ش هم زیاده به نظرتون ایرانی بخرم مشکلی پیش میاد فرقی میکنه؟

آب قند درست کن بخور به پهلو چپ بخواب تو ی ساعت بشمار حتی تکونای کوچیکم حسابه باید حداقل ۴ تا حرکت دا ...

مرسی عزیزم انقدر دلم شور زد رفتم‌سونو بیمارستان دادم 🥲 

خودت در چه حالی؟؟؟ بهتری ؟ وضعیت خودتو دختر گلت در چه حاله؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها من الان رفتم ظرف بشورم ضربان قلبم رفت بالا..گرفتمش دیدم ۱۴۰ تا میزنه...الان دراز کشیدم بهتر شدم..تو بارداری طبیعیه یا برم دکتر؟