2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حالت چطوره ویارت من همچنان تهوع رو دارم مثلا امروز دو بار خیلی روحیه ام هم خوب نیس

منم همچنان دارم روزی هم دوتا دمیترون ميندازم

از همه بدتر گلوم خیلی اذیت میکنه میسوزه اسید معدم میاد بالا

تهوع منم خیلی وحشتناکه..رسما دیونه شدم..امروز گریه کردم از این حالت.صبح زود یه بار شبم یه بار شدید.. ...

شما تا کی باید پردنیزولون و هیدروکسی رو ادامه بدی؟ مشکل ایمنی داشتی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان سال نو همگی مبارک 🌈 دوستان من دو هفته ست داروهامو قطع کردم تا جنینم دفع بشه، الا ...

سلام عزیزم

سال نو مبارک

خیلی متاسفم از اتفاقی که برات افتاده

معمولا یک هفته ده روز  فرصت میدن تا سقط بشه اگر دیدی خبری از خونریزی و دفع جنین نیست حتما برو دکتر و قرص بگیر تا زودتر مسئله حل بشه چون موندن بیش از یه مدتی هم میتونه خطرناک باشه. 

حالا که مطب ها تعطیله 

فکر کنم با سونوی آخر بری بخش زنان یا اورژانس بیمارستان ها برات قرص رو تجویز کنند.

ان شاء الله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

@nilda71    

سلام عزیز دلم،عیدت مبارک باشه 🌿🌿🌺🌺💞💞

چه خبر خودت و نی نی خوبین انشالله

حسابی مشغولت کرده ها فسقلی،الهی شکر

تونستی بعضی وقتا یه سر بیا تاپیک😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم من موقعی که لک وخونریزی داشتم دکتر آسپرینمو قطع کرد گفت زمانی که یک هفته کامل لک وخونریزی ...

آهان مرسی. نمی‌دونم از چی بود. دو روز لک داشتم. خودسر آسپرین رو قطع کردم.  روز سوم شب رسماً خون بود. خیلی ترسیدم. رفتیم بیمارستان.. دکتر گفت آسپرین وآمپول  هپارین رو چند روز قطع کن. امروز حدود پنج روزه خوبم. چهار روز دیگه وقت ویزیت دارم.. میگم نکنه نزدنش هم خطرناک باشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
سلام عزیزم سال نو مبارک خیلی متاسفم از اتفاقی که برات افتاده معمولا یک هفته ده روز  فرصت ...

ممنوونم عزیزم از راهنماییت

این هم به عنوان انشای تعطیلات خود را چگونه گذراندید باید ثبت کنم.😶

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام  منم همچنان قرص ضدتهوع میخورم اگه نخورم دوباره بالاآورنای وحشتناکم شروع میشه اوایل روزی 3 ...

من سه تا کیوی رو باهم خوردم و درست شدم.اصلا باورم نمیشه به معجزه کیوی.

قبلا یکی میخوردم و فایده نداشت

اوم امتحان کن

😉

آهان مرسی. نمی‌دونم از چی بود. دو روز لک داشتم. خودسر آسپرین رو قطع کردم.  روز سوم شب رسماً خون ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده با چندروز نزدن اتفاقی نمیفته من اوایل چندهفته شد که آسپرینو نخوردم حالا اگه چندروزه لک نداری یه دونه اشو میخای ادامه بده 

من لک وخونریزیم بخاطر هماتوم بود بخاطر همون تا جذب یا دفع بشه چندهفته طول کشید کاش شمام اونموقع یه سونو داده بودی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامانا من ۲۷ هفته و ۴ روزمه از صبح‌ دخترم درست تکون نمیخوره یه چندتا دونه تکون ریز احساس کردم اما نمیدونم اصلا تکون خورده یا نه من ساعت ۱۱/۴۰ بیدار شدم ازون موقع تاحالا دلم شور میزنه چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه. تکون نخوره چند ساعت ؟ طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
شما تا کی باید پردنیزولون و هیدروکسی رو ادامه بدی؟ مشکل ایمنی داشتی؟

بله عزیزم..مشکل ایمنی دارم..ana بالاس..تا اخرربارداری باید بخورم..البته از قبل انتقالم می خوردم.سرم ای وی ای جی هم مربوط به تنظیم سیستم ایمنی هست هر ۲۸ روز یکبار میزنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نه عزیزم بد به دلت راه نده با چندروز نزدن اتفاقی نمیفته من اوایل چندهفته شد که آسپرینو نخوردم حالا ا ...

سونو دادم همون روز. دکتر چیزی نگفت. گفت عادیه.. میگن ivf عادیه.  بعضیا میگن خون لخته میشه خون‌رسانی نمیشه به جنین..

چند روز دیگه وقت دکترمه.. خیلی نگرانم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.