2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من خونریزی داشتم دکترم گفت آسپرین رو قطع کن ولی انوکسا رو ادامه بده، شاید بهتر باشه هپارین رو شروع ک ...

آنوکسا همون هپارینه؟. آره تا روز ویزیت سه روز مونده.می‌خوام بزنم. میترسم نزدنش خطرناک باشه.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=231137243]برای ایمنی پیش کدوم دکتر رفتین؟ روماتولوژی هم رفتین؟[/QUOTE اره.الان هم زمان هم زی ...

من پیش خانم محمدی رفته بودم فقط هیدروکسی داد گفت تا اخر بارداری  بخورم. تو شهر خودمون متخصص خوب هست ولی نمی دونم در جریان ناباروری هم هستن یا نه. پردنیزول قند بالا میبره به من ندادن

خدایا شکرت
آنوکسا همون هپارینه؟. آره تا روز ویزیت سه روز مونده.می‌خوام بزنم. میترسم نزدنش خطرناک باشه.. 

اگه یک هفته لک ندیدی می تونی بزنی اگه با زدنش دوباره لک اومد قطع کن

خدایا شکرت
اگه یک هفته لک ندیدی می تونی بزنی اگه با زدنش دوباره لک اومد قطع کن

مرسی از مهربونیت. فردا یکی میزنم 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
من پیش خانم محمدی رفته بودم فقط هیدروکسی داد گفت تا اخر بارداری  بخورم. تو شهر خودمون متخصص خوب ...

مشکل ایمنتون چی بوده؟ ana؟ پردنیزولم رو گفت بعد هفته دوازده نصف میکنه..البته ازمایش قندم چند وقت پیش دادم ۷۵ بود..دوساعتم ۹۸..خیلی وقته دارم پردنی میخورم.نزدیک نه ماه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

سلام خانما تازه جواب آزمايشم مثبت شده ١٢ اسفند انتقال دادم ميشه بگين الان چند وقت ميشه جنينم بلاست بود هفت فروردين نوبت دكتر دارم يعني اون موقع قلب ديده ميشه؟

نميدونم چرا اينقدر استرس دارم باورش برام سخته بعد از ٩سال نازايي همش ميترسم اخه اصلا علامت خاصي ندارم غثفقط سينه درد و گاهي زير دلم ميگيره ولي حالت تهوع اصلا ندارم به نظرم تهوع اصلي ترين حالت بارداريه كه من ندارم 

بچه ها ميشه تجربياتون رو به منم بگيم مخصوصا اي وي اف ها

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
عزیزم اونجا بستری هستی حوصلت سر میره؟ غذاهاش خوبه؟ سیر میشی؟

حوصلم که خیلی سر میره غذاهاش بد نیست

نه کمه خیلی من‌از خونه برام غذا میارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم انقدر دلم شور زد رفتم‌سونو بیمارستان دادم 🥲  خودت در چه حالی؟؟؟ بهتری ؟ وضعیت خودت ...

قربونت عزیزم چی شد سونو خوب بود؟

خوبم شکر خدا بد نیستم فشارم فعلا با قرص کنترل میشه

نی نی ام خوبه مرسی عزیزم هر روز سونو میشم چک میشه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما تازه جواب آزمايشم مثبت شده ١٢ اسفند انتقال دادم ميشه بگين الان چند وقت ميشه جنينم بلاست ب ...

چندم سیکل انتقال دادی؟ بگو تا حساب کنیم

چندم سیکل انتقال دادی؟ بگو تا حساب کنیم

من قبلش ديفرلين زدم دوتا پريود نميشدم 

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
الکی امیدوار شده بودم     یکی از آشنایان گفته بود ما هم اسپرم صفر بودیم فلان دکتر رفتیم خ ...

بیوپسی مردین؟ منم شوهرم صفر بود. بیوپسی اسپرم داشت. Ivf کردیم. توکل بخدا. برات دعا میکنم

من قبلش ديفرلين زدم دوتا پريود نميشدم 

اونا مهم نیس.وقتی برای انتقال رفتی چند روز از پریودت گذشته بود؟

بعد عید میرم.آخه چرا انقد نگرانی؟

آخه یه جوری گفت باید انومالیتو تکرار کنی که استرس گرفتم گفته برم پیش نوشین محمدی 

به یکیشون مشکوکه 

خدا رحم کنه 

انشالله که هیچی نیست 😉😉