2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
وای کاش من جای تو بودم.مسیر سختو طی کردی.دیگه چیزی نمونده خیالت راحت شه. بقول دوستام بچه داری از با ...

عزیزم ایشالله شما هم بموقع و صحیح و سالم نی نیتو بغل بگیری اره منم بچه داری رو با تمام سختیاش بیشتر دوست دارم از بارداری 🤪

ایشالله قسمت تمام آرزومندان بشه بزودی زود 🥰😊😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونم عزیزم از دعای خیرت الهی آمین🥰😘 ایشالله خودتم بموقع و صحیح سالم بغل بگیری گل پسرتو😇

منم از دیروز کمرم خیلی زیاد درد گرفته دلمم یکم درد می کنه  با شال بستم ببینم بهتر میشه یا نه. هوا هم خیلی سرد شده

خدایا شکرت

سلام خانمای عزیز عید تون مبارک ایشالله سال پر خیر و برکتی داشته باشید

یه سوال داشتم کسی بوده روز دوازده انتقال آزمایش منفی بشه ولی روز ۱۴ دهم مثبت بشه؟ خیلی استرس دارم اگه کسی بوده لطفا بگه

سلام به همه دوستان عزیز.سال نوی همگی مبارک .امیدوارم سالی پر از شادی و برکت توام با سلامتی داشته باشین و به همه آرزوهاتون برسین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میگما خانما طبیعیه که من هر چی به روز زایمانم نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه اصلا یه حالی ام یکمم تر ...

ای جانمم .دیگه چیزی به دیدن نی نی نازتون نمونده 😍😍😍😍ان شاالله که زایمان خیلی راحتی هم داشته باشین 😍😍😍و صحیح و سلامت بغلش کنین 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بد نیستم عزیزم فعلا فشارم با قرص کنترل میشه و بستریم تا ببینیم خدا چی می خواد

خدا رو شکر 🙏🏻

ای جانمم .دیگه چیزی به دیدن نی نی نازتون نمونده 😍😍😍😍ان شاالله که زایمان خیلی راحتی هم داشته باشی ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین الهی شما هم هر چه زودتر به خواسته قلبیت برسی 😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت