2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
البته بند ناف که فکر کنم دور گردن بچه هست به طور طبیعی. سفت و تنگ شدنش بد است.  فکر کنم هم دور ...

اره فکر کنم گره خوردنش یا سفت شدنش خطرناک باشه چون امروز داپلر شدم هم خونرسانی خوب بود هم ان اس تی گفت مشکلی نیست

عزیزم تو تهرلن سونو جای خوب میشناسی تعطیلات باز باشن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چون اینقدر به سختی به دستش اوردیم میخوایم با چنگ و دندون حفظش کنیم. گاهی شوهرم میگه تو و‌دوستات که ب ...

الهی خدا همه نی نی هارو حفظ کنه نی نی مارو هم حفظ کنه

این حرف شوهرتو باید با طلا نوشت اصلا☺☺☺☺

قربونت برم ان شاالله 🤲🤲🤲فقط دعا میکنم این یک ماه و چند روزم به خوبی و خوشی بگذره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از راهنماییت عزیزم  هفته ای چند بار ان اس تی میدادی عزیزم؟ به من گفت ی دور خطری نداره ...

عزیزم منم صبح رفتم سونو گفت یه دور بند ناف دور گردنشه چیکارکنم هرهفته سونو بدم؟خیلی نگرانم هربار سونو میرم‌یه چیز جدید ازش درمیاد

یعنی امکان داره منم‌زودتر زایمان کنم؟

ازاسترس خوابم نمیبره

بچه ها ی دور بند ناف دور گردن جنین خطرناکه؟

عزیزم برو اینستا پست مربوط به بند ناف دکتر خواجه پور ببین خیالت کامل راحت میشه میگفت تا دو دور هم ما اصلا به مادر نمیگیم که استرس نگیره اما سه دور و اعلام میکنیم و مراقبت میگیم

گفت اکثر نوزادا یه دور پیچیده میشع نگران نباشید😍

هندوانه بخور میگن دلستر تلخ هم خوبه اب فراوان بخور اگر نمیتونی یکم طعم دارش کن بخور. اب دور پسر منم ...

سلام چیکا جون منم دلسترو شنیده بودم ولی من طعم دار گرفتم میخورم پس باید حتما تلخش باشه؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چیزی نگفت به من فقط گفت ۹ کمه ولی فک کنم ۱۲ خوب باشه عزیزم نه عزیزم تو سونو های معمولی معلوم نبود ا ...

آها پس زده صدوبیست یعنی همون دوازده آخه تعجب کردم عددا انقد فرق داشت.

ببین من رفتم سونو 35هفتمو دیدم وزنو زده بود دو هفتصدو بیست ولی دکترم نگفت کمه با برای شما مقایسه کردم منم باید تو سی سه هفته 2200که شما هستی میبودم یعنی تقریبا پس چرا دکتر من نگفته بود بهم کمه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم منم صبح رفتم سونو گفت یه دور بند ناف دور گردنشه چیکارکنم هرهفته سونو بدم؟خیلی نگرانم هربار سون ...

عزیزم فکر نکنم یخاطر بند ناف زود زایمان کنی مگه اینکه بشه دو یا سه دور یا اینکه نوار قلب بچه بیاد پایین

من بخاطر بند ناف گفت هفته ای دو بار ان اس تی بدم

منم هر دفعه میرم ی استرس جدید اضافه میشه فقط خدا خودش نگهدارشون باشه ما که کاری بر نمیاد از دستمون

فقط اگه حس کردی ی روز تکوناش خیلی کم شده یا اصلا تکون نمیخوره سریع برو بیمارستان 

عزیزم برو اینستا پست مربوط به بند ناف دکتر خواجه پور ببین خیالت کامل راحت میشه میگفت تا دو دور هم ما ...

ممنونم عزیزم حتما میرم میبینم😘دعا کن برام

آها پس زده صدوبیست یعنی همون دوازده آخه تعجب کردم عددا انقد فرق داشت. ببین من رفتم سونو 35هفتمو دید ...

اره عزیزم ۱۲۰ میلی متر که میشه ۱۲ سانت

وزن نینیت خوبه عزیزم واسه من ۲۱۰۰ بود که دکتر گفت یخورده کمه ولی خب دور شکمش عقب بود ی هفته با اون حال دیروز پیش پریناتالوژیست بودم میگفت اون ی هفته هم مهم نیست اصلا اگه اختلاف زیاد بشه سزارین میکنن فقط تاکید میکرد آب دور بچه کمه و این مهم تره

اره فکر کنم گره خوردنش یا سفت شدنش خطرناک باشه چون امروز داپلر شدم هم خونرسانی خوب بود هم ان اس تی گ ...

ساراجون سونو دکترصدری زنگ بزن خیلی دکترخوبیه من همه سونوهام اونجارفتم ... ۳روز درتعطیلات بازهستن ..پارسال سوم وهفتم و۱۱ ام بودن ...امسال نمیدونم ...سونو اطهری هم بازه 

سلام چیکا جون منم دلسترو شنیده بودم ولی من طعم دار گرفتم میخورم پس باید حتما تلخش باشه؟ 

سلام عزیزدلم. فکر کنم بخاطر قندش میگن دلستر تلخ خوبه گرنه هردو دلسترن 

خداياشكرت....❤️