2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم واقعا متاسفم بابت این اتفاق امیدوارم هر چه زوودتر جاش برات پر بشه من بعد ۸روز خونریزی شرو ...

سلام پروانه جان، قربونت برم 

پس منم فعلا صبر می کنم. انقدر این چند روز کارم کوه نوردی و فعالیت بوده که گردن و کمرم مشکل پیدا کرده اما انگار نه انگار. دیگه نهایت نشد منم چاره ای ندارم می رم دکتر ببینم چی می گن. به قول تو شایدم بخاطر دوز بالای پروژسترونه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ایشالله که خوبه خودتونگران نکن

ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو گفت iugrنیست ولی خب یخورده وزنش کمه آب دورش خیلییی کم بود گفت هفته ای یبار باید سونو بشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا من سونو رشد ۲۶ هفته ۲ روز رفتم وزن جنین ۸۸۶ بود هم هم دکتر پریناتولوژی هم دکتر خودم گفتن وزنش ...

عزیزم دکتر من گفت روزی ۵ تا سفیده تخم مرغ آبپز و کباب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو گفت iugrنیست ولی خب یخورده وزنش کمه آب دورش خیلییی کم بود گفت هفته ای ی ...

سارا جان تا میتونی اب بخور . کاهو خیلی خوبه برای آب دور جنین . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم قربونت برم الحمدالله. من فقط فولیک خوردم بهش گفتم چیزی لازمه گفت نه فقط فولیک بخور

مرسی عزیزم . من نمیدونم‌کدومو بگیرم .فرتیل اید رو بگیرم یا پرگمام ؟ هر دو رو هم‌خودش نوشته البته تو دوتا مراجعه که داشتم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو گفت iugrنیست ولی خب یخورده وزنش کمه آب دورش خیلییی کم بود گفت هفته ای ی ...

مایعات خیلی مصرف کن اگه میتونی تعداد لیوانهای آبی که میخوری رو بشمار نگران نباش منم رفتم انقدر به آدم یه دفعه میگن آدم استرس میگیره منم دخترم وزنش پایینه 🥲ایشالا که این ماه آخرم به خیر و خوشی بگذره برات عزیزدلم❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سارا جان تا میتونی اب بخور . کاهو خیلی خوبه برای آب دور جنین . 

ممنونم عزیزم اب دورش ۹ هست گفت روزی ۲۰ تا لیوان بخور دعا کن خوب بشه

مایعات خیلی مصرف کن اگه میتونی تعداد لیوانهای آبی که میخوری رو بشمار نگران نباش منم رفتم انقدر به آد ...

ممنونم عزیزم‌ 

یه دور بند ناف هم‌دور گردنشه😢گفت هفته ای دوبار nst بده

خیلی برام دعا کن

پیر شدم‌ از استرس

سفیده تخم مرغ پروتئینش خیلی بالاست بخور