2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046618 بازدید | 684533 پست
من شش روزه داروهام رو قطع کردم، هنوز علامت سقط ندارم... دوستانی که متاسفانه تجربه سقط داشتن، ممکنه ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم بابت این اتفاق امیدوارم هر چه زوودتر جاش برات پر بشه من بعد ۸روز خونریزی شروع شد ولی متاسفانه دفع نشد با وجود ۸ساعت خونریزی اخرم کورتاژ شدم به نظرم به خاطره پروژسترون زیادژ بود که زدم

خواهر های دلسوزم شما قبل از انتقال چه کارهای انجام دادین ؟ تاثیر مثبت داشته براتون؟والا خیلی سردرگم ...

عزیزم به نظرم اول خدا باید بخواد بعدش پیاده روی خوبه مالش شکم با روغنو بادکش گرم خوبه نشاسته اگه تیرویید داری خوب نیست نباید بخوری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@پاپیون__سفید    

عزیزم شماره مستقیم از بخش ivfعرفان دارین من از صبح همش درگیر وصل کردن هستم هنوز هم موفق نشدم صحبت کنم 

میخوام بپرسم پنجشنبه ها هم جواب ازمایش میدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم دو هفته پیش پانکچر کردم و  ۵ تا جنین b و c دارم  توی راه ای وی اف هستم پولش که ن ...

خدا رو شکر که جنین داری عزیزم 💗 یادم نبود فکر کردم تازه میخوای شروع کنی

مرسی برای دعای قشنگت💗 انشالله تو هم طبیعی باردار میشی 🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان عزیز...  سوال داشتم خانوم انا تورک میان هنوز این تاپیک؟ و خانوم لی لا فرزندشون ب دن ...

سلام عزیزم به ندرت میان تایپک. لی لا بچش بدنیا اومده. ثمین جان نه متاسفانه خیلی وقته هم نیومده

خدایا شکرت
مثلا ماهی رو سرخ میکنی؟

اره یه بار کبابی درست کرد همسرم اصلا نتونستم بخورم همون سرخ میکنیم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شالله امروز با یکی از آشناها  دکتر آزمایشگاهس صحبت کردم گفته جودوسر بخور کربو هیدرات کم کن پ ...

اره عزیزم منم رفتم دکتر تغذیه همینارو بهم گفت اما من کلا زیاد از اول کربوهیدرات مصرف نکردم واقعا بیشتر میوه جات و ابمیوه و ارده شیره و اینا مصرف کردم که بچه بهش مواد غذایی خوب برسه که اونم دیروز رفتم دکترم گفت وزنش کمه باید خیلی پروتئینتو بیشتر کنی نمیدونم چرا اینجوری شده من اصلا مصرفم کم نبوده از دیروز خیلی ناراحتم  دکتر گفت بیشتر کربوهیدرات مصرف کردی جای پروتئین امیدوارم وزن بگیره نمیدونم دیگه چیکار کنم وزن بگیره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامانا من سونو رشد ۲۶ هفته ۲ روز رفتم وزن جنین ۸۸۶ بود هم هم دکتر پریناتولوژی هم دکتر خودم گفتن وزنش کمه پروتئین خیلی بیشتر بخور بعد من قندمم بالاس چیا بخورم که وزن بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟از دیروز خیلی ناراحتم 

خواهر های دلسوزم شما قبل از انتقال چه کارهای انجام دادین ؟ تاثیر مثبت داشته براتون؟والا خیلی سردرگم ...

عزیزم خیلی تاثیری ندارن به نظرم من دفعه اول همه کار کردم اما نشد دفعه دوم شیر سویا خوردم از روز اول انتقال و خیلی هم کلا به خودم سخت نگرفتم مثل دفعه اول و خداروشکر گرفت تجربه من اینه که هرکاری که فکرتو راحت میکنه و بهت آرامش میده انجام بده خودتو درگیرش نکن اصلا