2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست
من شنیدم برای میکرو هم اگر واریکوسل عمل بشه ممکنه رو نتیجه تاثیر مثبت بگذاره. برای همین فکر کردم به ...

انشالله تاثیر میذاره گلم ،فقط بعد از عمل کردن خیلی رعایت کنه ،چیزای سنگین‌برنداره ، جاهای گرم نره ، جکوزی ،سونا نره ، لباس زیر تنگ نپوشه و خیلی چیزای دیگه  ، توی اینترنت هم سرچ‌کنی ‌کاملشو‌ میاره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌سال قبل داده بودم . امسال که رفتم‌دکترم‌گفت نیاز نیست 

پس ماه بعد از ماما میپرسم دیگه اگه گفت لازمه زود‌ میدم ،۲ یا۳ روزه جوابش میاد ،ممنون از جوابت گلم 😍

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چیکا جون انقدر کار هست ک اروم و قرار ندارم . اما دیگه کاری نمیکنم. تنها مشکلم اینه شما تو لباسشویی چ ...

این کارها رو بگو شوهرت انجام بده! الان موقعیتت حساسه

اصلا خم نشو

کاری نداره که بگو بریز تو ماشین بذار رو فلان درجه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من پریود دوم بعد از انتقالم همیشه چند روز دیرتر میشه. بنظرم یکی دو روز دیگه صبر کن بعد برو آزمایش. گ ...

ممنون عزیزم، هیچ وقت تا الان سابقه ی کیست نداشتم، باشه گلم ممنون از راهنماییت

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام  دوستانی که همسرشون واریکوسل داشتن و عمل کردن، اگر ممکنه من رو راهنمایی کنند.🌱🙏🙏🙏 ...

سلام عزیزم 

همسر من عمل کرد.شش ماه بعد تازه تعداد شد نزدیک دو ملیون. دقبق یادم نیست قبلش چند بود. 

بعد هم چند سال به بهانه ویتامین خورد و بعد به بهانه کرونا وارد سبکل میکرو نشدیم. جدیدا تعداد شد هفتصد هزار. و دفعه آخری شد هفت عدد اسپرم بد شکل

البته فکر کنم شدید بود واریکوسل همسر من. 

واریکوسل بستگی داره به گرید. و بعد از عمل چند سال بعد دوباره عود میکنه فکرد کنم. یعنی اگه عمل میکنید بعدش زود برید دنبال آی وی اف و.. نزارید برای چند سال بعد

بازم از دکترتون راهنمایی بگیرید بهتره. برای ما که خوب نشد. شاید برای شما خوب باشه. 

البته همسر من غیر از واریکوسل یه مشکل انسدادی هم داشتن. اونم عمل کردن. ولی کلا نتیجه نگرفتیم. 

احتمالا برای همین درمانمون سخت بوده. شاید واریکوسل تنها بهتر جواب بدهد به عمل

همسر من دوبار عمل شد ، بار دوم تقریبا یک و نیم ساله بله ۲ تا شش ماه باید خوب بشه اگه نشد باید یه فک ...

بله منم همسرم میگن خوب شش سال هدر دادیم و چند تا عمل اخرش میگن آی وی اف کن. خوب از اول آی وی اف میکردیم. 

ولی این حرف را حالا داریم میگیم. اگه ما از اون دسته بودیم که عمل جواب میداد برامون خوب معلومه حاملگی طبیعی خیلی بهتره تا آی وی اف

دیگه امیدمون به خداست 

إن شاالله خدا دل همه منتظرا را شاد کنه

من شنیدم برای میکرو هم اگر واریکوسل عمل بشه ممکنه رو نتیجه تاثیر مثبت بگذاره. برای همین فکر کردم به ...

واریکوسل باعث تجمع خون در رگ های بیضه میشه. چون دریچه های برگشت خون مشکل پیدا کردند. و در واقع نوعی واریس است. و همین تجمع خون در بیضه باعث بالا رفتن حرارت بیضه میشه و حرارت که بالا میره کیفیت اسپرم پایین میاد. 

بله در عمل بیضه رگهای واریسی را مسدود میکنن که خون جمع نشه و حرارت بالا نره. پس کیفیت بهتر میشه

ولی همه اینا بستگی به خیلی چیزها داره. به اینکه گرید واریکوسل چند است و چقدر باعث کم شدن کیفیت اسپرم شده. 

به اینکه کلا تعداد اسپرم و کیفیت چقدر است

به سن شما و اینکه چقدر وقت دارید

کلا دکتر با توجه به همه چیزا تصمیم میگیره که عمل بکنه یا نه

إن شاالله خدا بهترین ها را به دل خودمون و دکترامون بندازه و بهترین ها را برای شما و همه رقم بزنه

ما دیگه از همه جا نا امید شدیم. دکتر گفته میکرو هم خیلی احتمالش ضعیفه براتون جواب بده. 

تصمیم گرفتیم همسر برن زالو درمانی. 

میگن دکتر طب سنتی اول با دارو یکم بدن را پاکسازی میکنن و بعد جند دوره زالو میندازن. که زالو ها خون بدون اکسبژن را میمکند. چون میگن واریکوسل حاصل تجمع خون سودایی در بیضه است. و زالو در بزاقش مواد ضد انعقاد داره و در محل نزریق میکنه و باعث باز شدن رگ های مسدود شده میشه (چون در محل پر خونی وجود داره) 

طب سنتی زالو را در درمان واریکوسل خیلی مفید میدونه. 

منم خیلی تحقیق کردم این چند وقت. اگه رفتم و نتیجه گرفتم میام اینجا میگم که عبرت دوستان شوم. 

بعد از زالو اگه طبیعی باردار نشدم  إن شاالله میریم برای میکرو. 

اینطوری کیفیت اسپرم را زیاد میکنیم بعد میکرو انجام میدیم