2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046843 بازدید | 684556 پست
چرا گلم چهار روز بعد از قطع شیاف و آمپول پریود شدم الان منتظر پریود دومم، به نظرتون از عوارض داروهای ...

من پریود دوم بعد از انتقالم همیشه چند روز دیرتر میشه. بنظرم یکی دو روز دیگه صبر کن بعد برو آزمایش. گاهی هم بخاطر کیست، اینجوری تاخیر پیش میاد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه ازمایش اسپرم و یه جای دیگه که خوبه انجام بدیم  اخه دکتر اسرافیلی گفت پریود فروردین ال دی بخ ...

منم همین کار شما روانجام دادم یکماه پانکچرو عقب ونداختیم تا اوضاع شوهرم خوب شد .  البته خود دکترم نظرش همین بود . تحرک و تعداد آزمایش همسرت خوبه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم ممنونم شما همونی بودی که مثل خودم انتقالت بعد عیده ؟درسته؟

آره عزیزم . برا منم ۴ تا شد . من کیست آندومتریوز  دارم دکتر برام آمپول دیفرلین نوشت انتقالم‌میفته ۳ یا ۴ ماه دیگه 

همون امپول رو استفاده کن استراحت داشته باش کم کم خوب میشه استراحت مطلق باشه بهتره

1 آمپول داد زدم اما بهتر نشدم از شانس من پنجشنبه و جمعه نامزدی داداشم هست و مراسم داریم  نه دل دارم نرم نه میتونم برم.استراحت مطلق یعنی چجوری؟ناهار و شام میشه پخت؟

ممنونم عزیزم. سن خالتون چند سال بود وقتی باردار شدن؟

یکی از خالهام 25 بود فکر کنم یکی دیگه رو یادم نیست گلم 😑

یه چیز که خیلی جالبه اینه که خالم که باردار شد دکتر گفت شوهرت چون کارش نانوایی هستش شاید بعدن دوباره مشکل ایجاد بشه بخاطر همون بعد از تولد دخترش زود باردار شد و بعد از مدتی ناخواسته بچه سوم هم باردار شد یعنی معجزه بود فکر کن خالم که چندسال دکتر و درمان حالا 3 تا بچه داره.

ممنونم. برای شما چند ماه گذشته؟ گویا گاهی تا شش ماه زمان میبره.

همسر من دوبار عمل شد ، بار دوم تقریبا یک و نیم ساله

بله ۲ تا شش ماه باید خوب بشه اگه نشد باید یه فکر اساسی کرد هرچند ارولوژیستها میگن تا یک سال وضعیت اسپرم در نوسان هست بعد از عمل  یعنی میگن تا یک سال طول میکشه خوب بشه که این مدت منتظر موندن واقعا وقت تلف کردن هست تجربه ۶ ساله ام اینو میگه😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یکی از خالهام 25 بود فکر کنم یکی دیگه رو یادم نیست گلم 😑 یه چیز که خیلی جالبه اینه که خالم که بارد ...

بله اصلا به این چیزا نیست ما هم یکی از فامیلامون که عمل کرد و‌فورا خانومش باردار شد شدیدا سیگاری هست که برای مردای مشکل دار اصلا خوب نیست اما خوب شد واریکوسلش برگشت هم نداشت چون بعد چند سال بچه دومی رو‌هم خانومش به راحتی باردار شد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
1 آمپول داد زدم اما بهتر نشدم از شانس من پنجشنبه و جمعه نامزدی داداشم هست و مراسم داریم  نه دل ...

مطلق یعنی فقط برای دستشویی بلند بشی. غدا سبک بزاری میشه نسبی. 

خدایا شکرت
یکی از خالهام 25 بود فکر کنم یکی دیگه رو یادم نیست گلم 😑 یه چیز که خیلی جالبه اینه که خالم که بارد ...

خدا حفظشون کنه. 😊🌱

همسر من دوبار عمل شد ، بار دوم تقریبا یک و نیم ساله بله ۲ تا شش ماه باید خوب بشه اگه نشد باید یه فک ...

من شنیدم برای میکرو هم اگر واریکوسل عمل بشه ممکنه رو نتیجه تاثیر مثبت بگذاره. برای همین فکر کردم به همسرم بگم واریکوسلش رو عمل کنه تا توی سیکل بعدی نتیجه بهتری بگیریم. وگرنه فکر نمی کنم برای اقدام طبیعی حداقل به درد شرایط من بخوره.

سلام خانما ،من یکسال پیش تست پاپ اسمیر دادم ،چند ماه پیش که دکتر رفتم نمیدونست یکسال پیش تست دادم من ...

من‌سال قبل داده بودم . امسال که رفتم‌دکترم‌گفت نیاز نیست