2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
اره برای منم افتاد بعد عید انتقالم ،امروز رفتم کارت جنین گرفتم 3 جنین دارم فقط بخاطر همون میخواهم خر ...

همه چیز دست خداست ولی حتما خراش انجام بده 

هر کاری از دستمون بر میاد انجام بدیم بقیه ش با خدا

خدایا به امید تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم. اره عزیزم دکترم گفت دوم پریودت بیا که انجام بدم ۱۷ روز بعدش یعنی ۱۹ سیکل هم انتقال داد

سلام عزیزم

ممنون که جواب دادی گلم کاش دکتر منم همین کارو برام انجام میداد و همون بهمن انتقال میداد

خدایا به امید تو....
سلام  دوستانی که همسرشون واریکوسل داشتن و عمل کردن، اگر ممکنه من رو راهنمایی کنند.🌱🙏🙏🙏 ...

بعد از عمل بعضیا خوب میشن بعضیا نه ، ما تو فامیل چند نفر داشتیم که عمل شدن‌و بعد از دو ماه همسرشون باردار شد 

شوهر من عمل شد ولی اسپرمها همچنان ضعیف 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام  دوستانی که همسرشون واریکوسل داشتن و عمل کردن، اگر ممکنه من رو راهنمایی کنند.🌱🙏🙏🙏 ...

سلام عزیز دلم والا دوتا از شوهر خالم اینا انجام دادن که خالم گفتش برام و تعریف کرد بله تاثییر داشته یکی از خاله هام 3 تا بچه و یکی دیگه 1 دونه داره این خالم که یدونه داره  شوهرش عمل واریکوسل انجام داده ولی باز ای یو ای انجام داد و بچه دار شد زود همون اولین بار  امیدوارم برای شما موفقیت آمیز باشه.

سلام خانما ،من یکسال پیش تست پاپ اسمیر دادم ،چند ماه پیش که دکتر رفتم نمیدونست یکسال پیش تست دادم من ...

خواهرا اگه کسی میدونه این سوالمو‌جواب بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی عزیزم ممنونم ایشالا که نیاز به انسولین نباشه و با همین قرص اوکی شی ❤️❤️❤️❤️👏🏻😘

ان شالله امروز با یکی از آشناها  دکتر آزمایشگاهس صحبت کردم گفته جودوسر بخور کربو هیدرات کم کن پروتیین بخور بجاش حتی می تونی حذف کنی گفت ۱۰ تا ۲۰ تا پایین میاره معمولا

خدایا شکرت

سلام دوستان من دیشب از درد زیاد رفتم سونو گفت جفتم اومده پایین دچار هماتوم 18 میلی شدم و واسه دردهام آمپول هیدروکسی پروژسترون داده اما شکمم هنوز در مینه کسی هست اینجوری شده باشه.نگرانم دوستان میشه راهنمایی ام کنین

سلام دوستان من دیشب از درد زیاد رفتم سونو گفت جفتم اومده پایین دچار هماتوم 18 میلی شدم و واسه دردهام ...

همون امپول رو استفاده کن استراحت داشته باش کم کم خوب میشه استراحت مطلق باشه بهتره

خدایا شکرت
روز دهم بتام بالاتر نرفته چون اگه بالا میرفت باید بی بی چکم پررنگتر میشد ولی همونجور هالع مونده

انشالله باردار باشی عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

این بتا خیلی کمه، چون فقط ۴ روز از آمپولت گذشته احتمالا اثر آمپول هست هنوز تو خونت. چون ۷ تا ۱۴ روز  ممکنه بمونه تو بدن

بازم هرچیزی ممکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بعد از عمل بعضیا خوب میشن بعضیا نه ، ما تو فامیل چند نفر داشتیم که عمل شدن‌و بعد از دو ماه همسرشون ب ...

ممنونم. برای شما چند ماه گذشته؟ گویا گاهی تا شش ماه زمان میبره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیز دلم والا دوتا از شوهر خالم اینا انجام دادن که خالم گفتش برام و تعریف کرد بله تاثییر داشته ...

ممنونم عزیزم. سن خالتون چند سال بود وقتی باردار شدن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈