2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه منم یه هفته میشه حدودا کش و قوسی شده منم میترسم نمی دونم چجوری بفهمم حرکاتش فرق کرده😢

کلا من از سی دو هفته به بعد بیشتر حرکاتش کشو قوسی شده سکسکه هم زیاد میفهمم ولی اره واقعا سخته این تشخیصا منم که این آخریا اصلا مخم نمیکشه که بخوام استرس بکشم و درگیر بشم خدا فقط خودش کمکمون کنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خوب شدین؟ چند روز طول کشید؟

من سرکار میرفتم.سه هفته  که هر هفته دو روز لک قهوه ای میدیدم.اعصابم خورد میشد.

بعد که خونه موندم دیگه لک ندیدم.چاره اش فقط استراحت و شیاف هست.

😉

من سرکار میرفتم.سه هفته  که هر هفته دو روز لک قهوه ای میدیدم.اعصابم خورد میشد. بعد که خونه مون ...

اهان مرسی

البته من دیروز تو خواب تحریک شدم و از خواب بلند شدم

رحمم بشدت درد گرفت ینی میشه مال اون باشه 

مرسی از دعای خیرت ممنونم الهی آمین، الهی شما هم بسلامتی و به موقع نی نیتو بغل کنی. بنظرم یه مدت چرخش ...

بله حتما عزیزم تا الان گفتم خوبه شیکمم زیاد کبود نشد غافلگیر شدم یهو امروز رو بازو زدم 

خدایا شکرت

بچه ها من الان ۲۵ هفته و ۶ روزمه جفتمم قدامیه از اول به علت جفتم زود حرکاتشو متوجه نشدم بعدشم که متوجه شدم کلا زیاد دخترم انگار تکون نمیخوره میخوره ها اما کم مثلا ضربه های محکم نمیزنه کلا شاید یکی دوبار محکم باشه ضربه هاش تا الانم چکاپ ها اوکی بوده! اما دلم شور میزنه نی نی های شما خیلی تکون میخورن توو این هفته ها؟؟؟؟؟؟؟ نرماله که خیلی محکم تکون نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟ طبیعیه؟؟؟؟؟؟ نی نی هاتون چجوری تکون میخورن ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ساراجان‌ازاین‌آزمایش‌سردرمیاری برادوستم‌هس.‌غربال‌اولش‌ریسک‌سندرم‌داون‌دادن سلفری‌داده.خیلی‌ناراحت ...

سلام عزیزم شبت بخیر 

برامن ریسکش ۱ به ۹۸ بود ولی رفتم سلفری خداروشکر مشکلی نبود به دوستتم بگو الکی غصه نخوره ناراحتی نکنه هیچی نیست میره سلفری مطمئنن جوابش خوبه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من الان ۲۵ هفته و ۶ روزمه جفتمم قدامیه از اول به علت جفتم زود حرکاتشو متوجه نشدم بعدشم که متو ...

سلام عزیزم شبت بخیر من دوهفته از شما جلوترم ولی خب جفتم خلفیه خیلی زود حرکاتشو فهمیدم وحرکاتشم گاهی محکمه گاهی آروم نگران نباش بیشتر بخاطر جفتته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها روز ۱۱ انتقال بی بی چک بزنیم نتیجه مشخص میشه؟

جنینت چندروزه اس عزیزم؟