2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046363 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه زیاد نمونده انشالله این هفته های اخرم بخیر و خوشی میگذره و دخترتو بغل میکنی

ان شاالله ممنونم عزیزم❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پروانه جون کاش این وسواس که ممکنه خودم باعثش شدم یا کاری بود که باید می کردم و نکردم می رفت پی کارش ...

تو این راه اینقدر شکست زیاده که به نظر من منفی فکر کردن نرماله که میاد سراغمون 

وقتی فکر میکنی خودت باعث شدی این اتفاق بیافته به این‌فکر کن که اون‌خانومهای بارداری که به زور میخوان بچه اشون‌سقط بشه‌و‌نمیشه خدا خودش به زور نگه میداره چرا نمیتونن سقط کنن پس واقعا دست ماها نیست ،این همه تلاش کردی و‌دارو‌خوردی معلومه که میخواستی جگر گوشه ات رو بغل کنی پس کوتاهی از تو‌نبوده با این چیزا خودتو‌عذاب نده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره گلم. مرسی همچنین نی نی شماررو. دکتر میگفت تو ی ساعت ۴ تا حرکت که دختر منم این تعداد حرکتو داشت و ...

مرسی عزیزم. مال من بیشتر حرکاتش کشو قوسیه وای چقد سخته این تشخیص دادنه خدا خودش کمکمون کنه واقعا. بازم ممنونم از جوابت گلم خداروشکر که مامانت متوجه شده بوده 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شکمم خیلی کبود شده درد هم می کنه 😭 بخاطر انوکسا . امروز رو بازو زدم بازو چطور خیلی کبود میشه؟

گلم من خیلی وقته به بازو میزنم اوایل کبود میشد ولی الانا نه دیگه کبودم نمیشه بنظرم خیلی بهتره نسبت به شکم من به شکم از یه جایی به بعد دیگه استرس میگرفتم بزنم با اینکه میدونم خطری نداره ولی حسم اینجوری بهتر بود که نزنم 🥰

گلم من خیلی وقته به بازو میزنم اوایل کبود میشد ولی الانا نه دیگه کبودم نمیشه بنظرم خیلی بهتره نسبت ب ...

شکم راحتترم تسلطم بیشتره ولی الان  هم کبود شده هم درد می کنه. ان شالله بسلامتی این چند وقت بگذره زایمان راحتی داشته باشی

خدایا شکرت
مرسی عزیزم. مال من بیشتر حرکاتش کشو قوسیه وای چقد سخته این تشخیص دادنه خدا خودش کمکمون کنه واقعا. با ...

حواست به تغییر حالت ها باشه وضع تکون خوردن تغییر کنه

خدایا شکرت
شکم راحتترم تسلطم بیشتره ولی الان  هم کبود شده هم درد می کنه. ان شالله بسلامتی این چند وقت بگذر ...

مرسی از دعای خیرت ممنونم الهی آمین، الهی شما هم بسلامتی و به موقع نی نیتو بغل کنی. بنظرم یه مدت چرخشیش کن تا وضعیت شکمت بهتر بشه عزیزم مثلا اگه خودتم نمیتونی بده همسرت بزنه من اوایل همسرم میزد به بازوم الانا خودمم میتونم 💚

سلام عزیز چقدر ادمها میتونن بد باشن ،درکت میکنم چون برای خودم پیش آمده بهترین دوستم و صمیمی ترینش وق ...

درسته عزیزم، این جور آدمها خودشون از اون دسته کسایی هستن که به همه حسودی میکنن،فقط میتونم پناه ببرم به خدا

ممنون از دلگرمیت