2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046465 بازدید | 684513 پست
عززززیزم من زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا ندیده بودم پستتو ببخشیدزیاد سوال میپرسم عزیزم برای خودم میپر ...

عزیزم من درگیر بچه داری شدم کمتر وقت میکنم بیام اینجا، ترشحات مایع داشتم بعد اینکه خونریزی کردم که باعث میشد ترشحاتم صورتی باشه.

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم من درگیر بچه داری شدم کمتر وقت میکنم بیام اینجا، ترشحات مایع داشتم بعد اینکه خونریزی کردم که ب ...

راستی نی نی شما رو حسابی غافلگیر کرد، وسایلش و اتاقش آماده بود؟ 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حالم بده بچه ها، نمیدونستم با کی باید دردو دل کنم،امشب با جاریم سر یه موضوعی بحث کردم هرچی از د ...

چه جاری بیخودی داری ، اون که دیگه قلب خودشو‌ سیاه  کرده که به یه همچین چیزی اصلا فکر کرده چه برسه به زبون آوردنش ،مگه هر کی بچه نداشته باشه حسودی یکی دیگه رو ‌میکنه، حتما خودش یه همچین آدمی هست که همچین چیزی به ذهنش رسیده به تو نسبت میده

واقعا کسی که بچه نداره دلش شکسته دیگه لازم نیست کسی دیگه بیاد بشکنه ،چقدر خدا نترسه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی حالم بده بچه ها، نمیدونستم با کی باید دردو دل کنم،امشب با جاریم سر یه موضوعی بحث کردم هرچی از د ...

متأسفانه  بعضی وقتها متوجه نیستند یک حرف چقدر می‌تونه برای کسی سنگین باشه با دل شکسته از خدای بزرگ بخواه که آن شالله یه دوقلوی سالم تو دامنت بذاره و حسابی درگیر شون بشی عزیزم  الهی آمین 🤲🤲🤲

عزیزممم ولش کن، منم یک بار تو یک جمعی جاریم بهم گفت تو نازایی، جالب این که خودش ازم بزرگ‌تره و بچه نداره، ما هم که عمده مشکل همسرم هستش، ولی خوب اونها نمیدونن، خیلی ناراحت شدم، هر بارم هم یادم میفته دلم میشکنه

سلام

من دیروز رفتم سونوی هفته دهم. قلب بچم نه هفته ایستاده بود. دوستانی که اطلاع دارین از سقط توی این هفته، چکار کنم راحتتر دفع بشه جنینم؟ 😭 چیز خاصی بخورم یا فقط تحرک و ورزش؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شما خوش شانسی که داروها اذیتت نمیکنه. علائم اونها فقط بخاطر داروهاس

از وقتی داروهارو قطع کردم دیگه ویارم رفته.

من بارداری قبلی که ای یو ای بودم و دارو نداشتم خیلی راحت بودم و ویار سخت نداشتم.

این سری نگو از داروها بوده که اونجوری ویار و تهوع شدید داشتم.

😉

عزیز دکتر نمیده خودمون استفاده کنیم اشکال نداره؟من اصلن نمیدونم چی هست

من قبل پانکچرم ال ارژنین استفاده کردم‌. دکترم‌نگفته بود ولی دوستان این تاپیک راهنماییم‌کرده بودن‌

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستان هفته هفت بارداری ای وی اف کرده ساک حاملگی تشکیل شده ولی جنین دیده نشده بنظرتون امیدی هشت یکی دوهفته دیگه دیده بشه یا سقطش کنه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

سلام عزیز چقدر ادمها میتونن بد باشن ،درکت میکنم چون برای خودم پیش آمده بهترین دوستم و صمیمی ترینش وقتی بچه دار شد بهم پشت کرد گفت که تو به بچم حسودی میکنی در صورتی که همه جا دکتر من باهاش بودم تو کارهای خونه کمک حالش چه حرفهای که نشنیدم،دلم خیلی شکست حال روحیه ام انقدر خراب بود که همش گریه میکردم شوهرم با حرفاش منو سر پا کرد 

سپردم به خدا گفتم تو از دل من خبر داری خودت قضاوت کن 

فقط بسپار به خدا و اصلن بهش اهمیت نده ببین تنها نیستی خیلی ها مشکل دارن و حل میشه فقط زمان های هر کدوم متفاوته،،،