2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام من دیروز رفتم سونوی هفته دهم. قلب بچم نه هفته ایستاده بود. دوستانی که اطلاع دارین از سقط توی ا ...

وای نه😭😭😭😭چرا اینجوری میشه آخه

خیلی متاسفم

خیلی ناراحت شدم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دیروز رفتم سونوی هفته دهم. قلب بچم نه هفته ایستاده بود. دوستانی که اطلاع دارین از سقط توی ا ...

یکی از نفراتی بودی که منتظر خبر بارداریش بودم کلی ذوق کردم براش 

قربون دلت برم،امیدوارم خیلی زود این روزا بگذره و نی نی دوباره بیاد تو دلت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یکی از نفراتی بودی که منتظر خبر بارداریش بودم کلی ذوق کردم براش  قربون دلت برم،امیدوارم خیلی ز ...

نیلو جون حالت خوبه؟

خیلی به یادتم دوست خوبم.

دعا گوتونم 

انشالله زودتر خدا کمکتون باشه و شما و بقیه منتظرا باردار بشین.باردارها هم بسلامت بچشون بیاد بغلشون.🤲

😉

یعنی وقتی میرید دکتر سونو میکنند و ال دی رو شروع میکنند، میگن که کی قطع کنید بعد از قطعش باز میرید س ...

گفتن پریودشدم برم ک پریودیم میفته۲۸اسفندکه دیگه نوبت نمیدن میمونه برای بعدعیدمنم بخاطرهمین میگم خودم ال دی روشروع کنم

خیلی حالم بده بچه ها، نمیدونستم با کی باید دردو دل کنم،امشب با جاریم سر یه موضوعی بحث کردم هرچی از د ...

سلام عزیزم

به نظر من این بچه دار نشدن بیشتر از اینکه برای خود ما امتحان باشه برای اطرافیان مون امتحانه چون هرطور باشه خود طرف با دردش کنار میاد ولی این زخم زبونا  و دل شکستن های اطرافیانه که هیچ وقت از یاد نمیره و این دور و بری ها هستن که باید مراقب گفتار و رفتارشون باشن

دل مومن عرش خداست وای به روزی که کسی عرش خدا رو به لرزه در بیاره و دل بشکنه 

پناه بر خدا

خدا مطمئنا برات جبران می کنه لازم نیست تو در مقابل رفتار چنین آدمی کاری بکنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
جانت سلامت عزیزم امیدوار باش جنینای من تنبلی کردن مال شما انشالله میچسبن کاربری سارادلارام رویان ا ...

عزیزم شما از رویان اصفهان خبر دارین؟مرکز خوبیه؟یکم درموردش اطلاعات میخاستم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نیلو جون حالت خوبه؟ خیلی به یادتم دوست خوبم. دعا گوتونم  انشالله زودتر خدا کمکتون باشه و شما ...

سلام مریم قشنگم

ممنونم،چی بگم میگذرونیم

خودت خوبی؟پیامات رو میخونم 

انشالله عزیزم

انشالله مدت باقی مونده رو به سلامتی بگذرونی نی نی رو صحیح و سالم بغل کنی

اتفاقا هستی دیروز بهم پیام داده بود

خدارو شکر که تو هم نی نی تو دلته ،خدا قسمت همه منتظرا کنه

وااااای نه، یا فاطمه زهرا، این چه خبری بود اخه😭😭😭😭به خدا تو مادر شدی گفتم منم میشم😭😭😭😭بمیرم برات

عزیزم نمی‌دونم چی بگم خودمم کشیدم 

کارهایی که من کردم جعفری دم کردم زعفرون دم کردم طناب زدم پله بالا پایین کردم چیزای سنگین برداشتم بپر بپر کردم 

و اینکه زیاد پیاده روی کردم اول خونابه اومد بعد خونریزی شدید بعد سقط شد اما دردش یکم بیشتره تحمل کن دعا کن 

خونریزی منم زیاد بود اما مثل من نباش چیز خیلی سنگین برندار و اینکه زعفران دم کردی روزی پنج قاشق اینا بخور من خیلی خوردم عطش گرفتم برا کبد مضره

خدا جواب زحماتتو بده واقعا خیلی ناراحت شدم خدا انشاالله خوشحالمون می‌کنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏