2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ساراجان‌ازاین‌آزمایش‌سردرمیاری برادوستم‌هس.‌غربال‌اولش‌ریسک‌سندرم‌داون‌دادن سلفری‌داده.خیلی‌ناراحت ...

ریسک تریزومیش پایینه ولی سندروم داون بالاست گلم ایشالله به خیر بگذره عزیزم تو آزمایش سلفریش و چیزی نباشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم 

قربونت به خودت استرس نده ان شاالله مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اا مال منم اینجوری میشه این دکترم با انتقال و سونو ان تی میسنجه چون من انتقال و سونو ان تی و انومالی ...

نه عزیزم نگران نباش خطری نداره من ان تی و سونو های دیگم ۴ روز جلوتر از انتقاله ولی دکتر میگه مهم نیست و فقط انتقال مهمه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من منفی شدم چرا سونو بشم!بسلامتی عزیزم انشالا که سالم بغل بگیریش !عزیزم اونجا مرکزش هوبه؟هزینه ...

شرمندهمن شما را با کس دیگه اشتباه گرفتم 

پارسال ای وی اف کامل را ۷تومن می گرفت به غیر دارو ها و هزینه فریز و سونو و ویزیت هاش و اگه عملی چیزی داشته باشی هم جدا میگیرن

امسال ده و خورده ای شده

هزینه انتقال من برا برج ۲ حدود ۳ و خورده ای شد که 

الان حدود ۴ تومن

دکتر های اصلی هم احمدی و کلانتر هستن 

کلا مجموعه خوبیه 

عزیزم حرکت بچه کم شد یعنی مثلا چیز شیرین میخوردین تو یک ساعت ۴ تا حرکتو نداشت؟

حرکت داشت ولی ریز بودن حرکتاش یعنی تفاوت رو با روز قبل حس میکردم هی شیرینیجات میخوردم ولی بازم ضربه هاش ضعیف بود مامانم به زور بردم بیمارستان ان اس تی گرفتن هم انقباض نشون داد و هم حرکات بچه خوب نبود که سریع سزارین شدم دکتر گفت بچه مدفوع کرده بود خداروشکر مامانم سماجت به خرج داد به زور بردم بیمارستان 

سی هشت هفته تمام منظورت سی هشت هفته و صفر روز هست؟  ای جان نی نی عجله داشته زودتر بیاد پیش مام ...

اره گلم. مرسی همچنین نی نی شماررو. دکتر میگفت تو ی ساعت ۴ تا حرکت که دختر منم این تعداد حرکتو داشت ولی ضعیف بودن محکم ضربه نمیزد. حتی تعدادم از روزای قبل کمتر بود و هم شدته ضربه کمتر بود

ساراجان‌ازاین‌آزمایش‌سردرمیاری برادوستم‌هس.‌غربال‌اولش‌ریسک‌سندرم‌داون‌دادن سلفری‌داده.خیلی‌ناراحت ...

اره عزیزم ریسک سندروم داون رو زده یک به ۱۷۲ و های ریسک زده براش سلفری بده ان شاالله که مشکلی نیست خیلیا ریسک بالاست سلفری میدن مشکلی نیست

@ماشالا    

حرکت داشت ولی ریز بودن حرکتاش یعنی تفاوت رو با روز قبل حس میکردم هی شیرینیجات میخوردم ولی بازم ضربه ...

خدا حفظش کنه واست

منم خیلی میترسم اصلا نمی دونم چطوری باید بشمارم حرکاتو دکترم میگه به پهلوی چپ بخواب چهار تا حرکت تو ی ساعت حتی اگه خیلیی اروم باشه حسابه 

برعکس مامان من☺☺☺میگم مثلا بچه از صبح تکون نمیخوره میگه خب نخوره شاید خوابه😂😂😂کلا زیاد حساسیت نشون نمیده البته چون من خیلی استرس میگیرم فک میکنم اینجوری میکنه نترسم

خدا حفظش کنه واست منم خیلی میترسم اصلا نمی دونم چطوری باید بشمارم حرکاتو دکترم میگه به پهلوی چپ بخو ...

مامانه من انگار بهش الهام شده بود بیچاره هی میخواست بخوابه یهو چشماشو باز میکرد میگفت پاشو بریم بیمارستان من دلم اشوبه من میگفتم نه باز دوباره ۵ دقیقه بعد میگفت توروخدا پاشو....

منم کلا درگیر حرکتاش بودم زیاد تکون میخورد میگفتم وای بند ناف دورگردنه کم تکون میخورد ی جور دیگه.ولی درمجموع نگران نباش وقتی الگوی حرکتیش تغییر کرد خودت متوجه میشی مثلا من تا تکون نمیخورد شیرینیجات میخوردم بعد حرکت میکرد ولی روز زایمانم با شیرینی جاتم حرکاتش ضعیف بود ی وقتایی خوابه یا غذاهایی که خوردی سرد بوده بچه بیشتر میخوابه ولی قاعدتا بعد شیرینی باید تکوناش بیشتر بشه. 

حالا که یکبار باردار شدی باز هم میشی بعضی وقتها جنینها ضعیفن و یا مشکل کروموزومی دارن، این اتفاق دی ...

ممنونم از توصیه هات ...

این حرفها دلگرمم می کنه هرچند موقت، ولی آدمی به امید زنده ست دیگه

امیدوارم به زودی زود سوفی کوچولو تو زندگیتون قدم بگذاره...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الهی بگردم 🥺 از پیامات متوجه شدم خانم خیلی قوی  هستی مطمئنم بزودی زود خدا جاشو برات سبز میکنه ...

قربونت برم عزیزم، ماهایی که تو این مسیر چند بار شکست می خوریم مجبور میشیم قوی باشیم چون واقعا چاره ای نمیمونه و اخرش هم فقط خودمونیم که باید دست خودمون رو بگیریم...

همین دعاها و انرژی مثبتها مگر اینکه بشه امید راهمون.

مامانه من انگار بهش الهام شده بود بیچاره هی میخواست بخوابه یهو چشماشو باز میکرد میگفت پاشو بریم بیما ...

مرسی عزیزدلم دعا کن برام

عزیزم اصلا خودتو سرزنش نکن من دقیقا ده روز قبلش رفتمو همه چیز اوکی بود دکتر شیافمو بررام عوض کرد همش ...

پروانه جون کاش این وسواس که ممکنه خودم باعثش شدم یا کاری بود که باید می کردم و نکردم می رفت پی کارش

خیلی سخته فکر نکردن بهش

منم معجزه زیاد دیدم

ولی نمی دونم چرا منفی هارو از اولش جذب زندگیم کردم...

قربونت برم، انشالله به زودی زود بشی مامان یه پسر کوچولو.