2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
ممنونم از انرژی مثبت عزیزم می دونی وقتی حس می کنی که به لمس یک آرزو انقدر نزدیک شدی، دیگه گذشتن و د ...

میفهمم و درکتون میکنم خیلی سخته 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها من امپول هاش سی جی بهم دادن برای بعد از انتقال هر چهار روز نیم سی سی

بعد روز یازده انتقال آز خون دادم بتام52بود یعنس مال آمپول هست یا واقعیه😥

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من میخام حتما حتما انجام بدم فقط میترسم دکترم که تو رویان تهران هست غفاری قبول نکنه

بهش بگو حتما می خوای انجام بدی قبول میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من امپول هاش سی جی بهم دادن برای بعد از انتقال هر چهار روز نیم سی سی بعد روز یازده انتقال آز ...

عزیزم چقد زود ازمایش دادی ممکنه واسه امپول باشه وایستا تا موقع ازمایشت برو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من ۳۸ هفته تمام قرار بود زایمان کنم ولی یهویی حرکت بچهکم شد ۳۷ هفته و ۲ روز سزارین ارژانسی شدم

عزیزم حرکت بچه کم شد یعنی مثلا چیز شیرین میخوردین تو یک ساعت ۴ تا حرکتو نداشت؟

سلام روز بخیر دوستان  میشه خواهش کنم هر کی زایمان کرده یا روز زایمانش مشخص شده جواب بده . میخ ...

عزیزم دکتر من طبق تاریخ انتقال حساب میکنه با تاریخ سونو کاری نداره طبق انتقال میشم ۳۸ هفته و ۲ روز 

طبق سونو ۳۸ هفته و ۶ روز

سلام دوستان 🛑🛑🛑🛑 لطفاً هر کس پست منو دید جواب بده خیلی ضروری  نمی‌دونم یادتون هست یا نه گ ...

بیمارستان نزدیکش بره بخش زایشگاه جمعه ها هم هستن اونا بررسی میکنن گلم انشالله خیره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم  دکتر من تاریخ ۳۹ هفته و پنج روز رو در نظر گرفت و زایمانم کرد. نظریه منطقی و علمی ...

مرسی عزیزم ممنونم شما هم آی وی اف بودین؟ خدا حفظ کنه دخترتونو براتون و ممنونم ازت

مرسی عزیزم میگه این دارو رو نداره شیاف هم هشت ساعتی یکی داره  استفاده  می‌کنه 😰

اصلا نباید در شرایط خونریزی خونه بمونه ببین گلم مرکز ما میگفت لک رو میشه حالا شیاف اضافه کرد و استراحت تا ببینه چی میشه ولی به هیچ عنوان وقتی خون دیدین خونه نمونید و به نزدیک ترین بیمارستان محل سکونتتون مراجعه کنید تا بررسی بشید.

عزیزم من ۳۸ هفته تمام قرار بود زایمان کنم ولی یهویی حرکت بچهکم شد ۳۷ هفته و ۲ روز سزارین ارژانسی شدم

سی هشت هفته تمام منظورت سی هشت هفته و صفر روز هست؟ 

ای جان نی نی عجله داشته زودتر بیاد پیش مامانش خدا نی نیتو حفظ کنه برات. حرکات کم شده بود خودت متوجه شدی مثلا در روز هشت تا نمیزد؟

عزیزم دکتر من طبق تاریخ انتقال حساب میکنه با تاریخ سونو کاری نداره طبق انتقال میشم ۳۸ هفته و ۲ روز&n ...

اا مال منم اینجوری میشه این دکترم با انتقال و سونو ان تی میسنجه چون من انتقال و سونو ان تی و انومالیم دقیق یکی بود ولی سونوهای رشد و بقیه نی نی بزرگتر میزد حالا دکترم میگه ما کار به اینا نداریم به انتقال و ان تی کار داریم و دقیق تر از آی وی اف نداریم برای تاریخ دقیق دونستن.

ولی دکتر قبلیم با سونو رشد برام زده بودم که جلوتر بود.

من حالا ترسیده بودم میگفتم نکنه دیر بشه و زیاد بمونه و چون آی وی افی هستیم خطر باشه دور از جونمون زیاد موندنه این شد که سوال گفتم بپرسم معمولا به ماها چه تاریخی میدین .دکترم ولی میگه هیچ خطری نی

تا زمانی که خونریزی داری ضخامت نازکه . تو سونو چک می کنن رحم روند طبیعی داره نازک هست که دارو بدن &n ...

ازقزوین‌میرم

خداکنه‌یه‌روزدیربشم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم رویان نمیرم ،من تبریزم، دکتر دانایی بود ،سرش خیلی شلوغ بود همه نمیتونستن نوبت بگیرن برای رو ...

مرسی‌عزیزم

موفق‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم دکتر من طبق تاریخ انتقال حساب میکنه با تاریخ سونو کاری نداره طبق انتقال میشم ۳۸ هفته و ۲ روز&n ...

ساراجان‌ازاین‌آزمایش‌سردرمیاری

برادوستم‌هس.‌غربال‌اولش‌ریسک‌سندرم‌داون‌دادن

سلفری‌داده.خیلی‌ناراحته..ببین‌ریسکش‌بالاهس

دکترش‌گفته‌یک‌به‌۱۲۷‌هست.

دوستایی‌که‌بلدن‌میتونی‌صدابزنی‌نگاه‌کنن.من‌بلدم‌نیستم‌صداکنم.ممنون