2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
نه‌متاسفانه‌روزچهارم‌خونریزی‌ندارم‌.درحدلک میگم‌شوره‌جان‌زنگ‌بزنم‌نوبت‌بگیرم‌ازالان؟

من از قبل عید نوبت گرفتم چون پریودم سر وقت میشد از قبل عید  برای دکتر غدد هم نوبت گرفته بودم. 

خدایا شکرت
نه‌متاسفانه‌روزچهارم‌خونریزی‌ندارم‌.درحدلک میگم‌شوره‌جان‌زنگ‌بزنم‌نوبت‌بگیرم‌ازالان؟

تا زمانی که خونریزی داری ضخامت نازکه . تو سونو چک می کنن رحم روند طبیعی داره نازک هست که دارو بدن  من روز پنج هم هنوز ضخامتم کمه. از کجا میخوای بری اگه راهت دور نیست برو برا سونو ولی راه دوری برای روز ۵ ریسک نکن چون میگی خونریزیت هم زود قطع میشه. 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم  نمی دونم چرا اینجوری شد همه ش می گم شاید تقصیر خودمه زیادی وسواس داشتم زی ...

عزیزم اصلا خودتو سرزنش نکن من دقیقا ده روز قبلش رفتمو همه چیز اوکی بود دکتر شیافمو بررام عوض کرد همش میگفتم تقصیره اونه باور کن مقصر هیشکی نیست فقط اون بالایی میتونه کنترلش کنه زن داداش من وقتی از دادن اونم تومام و ابن سینا حتی گفتن برایه ای ‌وی اف نمیشه انقدر وضع اسپرمداعون بود طبیعی باردارشد من ایمانم چند برابر شدو دیگه خودمو سرزنش نمکنم انشالله شما هم هرچه زودتر خودتو پیدا کنی وخدا ارامش بهت بده

سلام دوستان 🛑🛑🛑🛑

لطفاً هر کس پست منو دید جواب بده خیلی ضروری 

نمی‌دونم یادتون هست یا نه گفتم دوستم بعد از بیست سال با ای وی اف باردار شده 

الان هفته ششم هست و فردا سنو داره 

متاسفانه افتاده به خونریزی و چون جمعه ست به دکتر دسترسی نداره 

به نظرتون چکار می‌تونه انجام میده ؟

سلام دوستان 🛑🛑🛑🛑 لطفاً هر کس پست منو دید جواب بده خیلی ضروری  نمی‌دونم یادتون هست یا نه گ ...

سلام عزیزم استراحت کنه شیافش رو یه دونه اضافه کنه انوکساپارین اگه داره قطع کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم انشاالله که به زودی نتیجه پشتکارت و ببینی منم خواستم ببرم دکتر ارولوژی اما دوستم گفت که چ ...

آخه کار ما از تقویت گذشته. سه چهار ماه ویتامین از شهریور مصرف کردن بعد هیچی به هیچی تازه بدتر هم شده بود. چون مشکلمون هم واریکوسل است و هم مجاری بسته شده. 

یه دکتر نمیخوام که فقط ویتامین بده. یه دکتر میخوام که یکم شرح بده بیماری را برامون و اصلا ببینیم راهی هست یا نه؟ یکم پیچیده است مال ما. اون چند سال پیش نمونه از بیضه گرفتن بود ولی الان گفتن وضعیت بیضه داره روز به روز بدتر میشه ولی نه عکس نه سونوگرافی... همین طوری این حرفا را با یه اسپرموگرام گفتن. احساس میکنم یکم تخصصی نیست این حرفا و این روش درمان. 

البته متاسفانه اگه بگن عمل هم نیازه بازم همسرم مخالفت میکنه چون چند تا عمل کرده بی نتیجه. نمیدونم چکار کنم. با همین عباسی بریم آی وی اف یا یه دکتر دیگه هم نشون بدیم؟ 

اخه میگن عباسی خیلی دکتر خوبیه فکر کنم ما مشکلمون خیلی حاد بوده. 

برای همین دو دلی هام گفتم اگه دوستان تجربه خوبی از یه اورولوژیست دیگه دارن بگن ممنون میشم. 

البته یه سری دوستان زحمت کشیدن دکترپیمان  صالحی را معرفی کردن. 

ممکنه بخاطر بارداری باشه، داروها چنین مشکلی ایجاد نمی کنند

سلام خواهری میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام روز بخیر دوستان  میشه خواهش کنم هر کی زایمان کرده یا روز زایمانش مشخص شده جواب بده . میخ ...

سلام عزیزم 

دکتر من تاریخ ۳۹ هفته و پنج روز رو در نظر گرفت و زایمانم کرد.

نظریه منطقی و علمی اینه که اگر مشکل خاصی نداشته باشی و خطری نباشه تا نزدیک ۴۰ هفته پیش بری تا نوزاد شرایط عمومی و وزنی بهتری داشته باشه. 

پیاپیش تبریک میگم

برای همه دعا کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم شما چیکار کردین رفتی سونو بشی نی نی خوبه  منم مثبت شدم ولی عددش کم بود گفت چند روز ...

عزیزم من منفی شدم چرا سونو بشم!بسلامتی عزیزم انشالا که سالم بغل بگیریش !عزیزم اونجا مرکزش هوبه؟هزینه هاش چجوره؟نوبت دهیش چجوره؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم من دوتا منفی داشتم بعد دوتا منفی ازمایش دادم دیدم هم ایمنی مشکل داشتم هم انعقادی الان اگه برگر ...

عزیزم من میخام حتما حتما انجام بدم فقط میترسم دکترم که تو رویان تهران هست غفاری قبول نکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام روز بخیر دوستان  میشه خواهش کنم هر کی زایمان کرده یا روز زایمانش مشخص شده جواب بده . میخ ...

عزیزم من ۳۸ هفته تمام قرار بود زایمان کنم ولی یهویی حرکت بچهکم شد ۳۷ هفته و ۲ روز سزارین ارژانسی شدم