2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بهتره ۱۰۰۰ مصرف کنی، ۵۰۰۰ خیلی دوز بالایی هست به دکتر گفتی ۵۰۰۰ مصرف میکنی؟

خودش از زمان انتقال برام ۵۰۰۰ نوشت. بعد مثبت شدنم همون رو نوشت دوباره.البته ماماش می نویسه داروها رو.دیگه از امروز نمی خورم..میرم ۱۰۰۰ میگیرم..چون کلسیم دی هم مصرف میکنم اونم ویتامین دی داره

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها من روز پونزدهم نیم میل هاش سی جی زدم و شونزدهم بی بی هاله افتاد

ولی چهار روز بعد بی بی پررنگ تر بود

مگه نباید روز بعد پررنگتر باشه تا چهار روز بعد

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب که رعایت کردین اتفاقا نه بنظرم شما باید امیدوارتر باشید چون قبلا شرایط همسرتون خوب بوده و بچ ...

سلام عزیزم ژل رویال و چطوری استفاده کرد همسرتون میشه توضیح بدین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام من امروز آزمایش دادم مثبت بود فقط عددش ۱۴۴ بود  زنگ زدم گفت عدد بتا کمه باید بالا ۱۰۰۰ ب ...

عزیزم مبارک باشه این چه حرفیه زده خب بتا کم کم میره بالا

دو روز دیگه ازمایش بده اگه دوبرابر شده بود عالیه نگران نباش از مامان شدنت لذت ببر😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چیزی هس بخورم که عدد بتا بره بالا؟

عدد بتا به تغذیه و اینا ربطی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما همه ی اونایی که مثبت شدن،لکه بینی لانه گزینی دیدن؟

من ندیدم

دوستان یه سوال استارتر این تاپیک خودشون نیستن دیگه؟؟؟

گاهی اوقات میان سر میزنن

بله عزیزم الان شروع کن اونها رو فرتیل سی ام چیز خاصی نیست، ال آرژنین هست و ویتامین سی اگر خودت ال ...

مرسی عزیزم‌انشالله خدا حاجت دلتو بده . ال ارژنین ۱۰۰۰ دارم واقعا سخته . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
هم دی خوبه هم نوروبین عالیه ولی نوروبین رو از ۱۰-۱۲ روز مونده به انتقال نزن. اما اگر هنوز تا انتقالت ...

عزیزم چرا نروبین رو باید ده دوازده روز قبل انتقال نزد ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام بچه ها جواب آزمایش ذخیره ام اومد۲.۲بود  الان شرو کردم ویتامین د۳ هر روز تا یک هفته چون پایین اومده.کیوتن ۱۰۰ روزی یکبار.فولیک اسید۵ روزی یکبار قرص چربی روزی یکی .با اینکه وزنم۵۵ هست ولی گلسترول بالایی دارم  آنزیم های کبدم کمی بالاتر ازحد معموله بقیه ازمایشات خودم وهمسرم اخرسال حاضرمیسه.نظرتون درباره ذخیره چیه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد