2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
محض رضای خدا یه نفر سریع جواب منو بده دوستم ای وی اف کرده الان هفته شش هست ساک حاملگی داخل رحم تشکیل ...

عزیزم خونریزی دلیل بر سقط نیست.

اگر سونو کنند و ساک داخل رحم دیده بشه یعنی سقط نشده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . ممنون . میخوام بگم برام آزما یش بنویسه نمیدونم‌ کمبود d3 دارم یا نه ؟ نوروبیون خوبه ؟&n ...

قربونت اره ببین اگه کمبود دی داری حتما بخور

راستش راجب نوروبیون اطلاعی ندارم عزیزم شرمنده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اصلا نیستن ساحل جان به من گفتن 14 فروردین 

ای‌خدااا

خداکنه‌من‌یروزدیرترپریودشم

روزچهارم‌نمیشه‌رفت‌براشروع پانچر

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
محض رضای خدا یه نفر سریع جواب منو بده دوستم ای وی اف کرده الان هفته شش هست ساک حاملگی داخل رحم تشکیل ...

انشالله‌که‌سقط‌نیس

توپرویه‌آی‌وی‌اف‌لک‌وخونریزی‌طبیعی‌هس

بادکترش‌تماس‌بگیره.استراحت‌مطلق‌باشه

تاببینه‌خداچی‌میخاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم . ممنون . میخوام بگم برام آزما یش بنویسه نمیدونم‌ کمبود d3 دارم یا نه ؟ نوروبیون خوبه ؟&n ...

هم دی خوبه هم نوروبین عالیه ولی نوروبین رو از ۱۰-۱۲ روز مونده به انتقال نزن. اما اگر هنوز تا انتقالت مونده هر ماه بزنبعضیا میگن هر دو هفته هم میشه زد

من اینها رو از دو ماه قبل انتقال میخودم، 

هر روز دی۱۰۰۰ ، ای ۴۰۰ ، ۴ تا فرتیل سی ام، ۵ گرم ال آرجنین، 

روزی یه دونه NAC، سی ۵۰۰، یه دونه پریناتال، یه دونه امگا ۳

ولی از روز انتقال همه رو قطع کردم بجز ال آرجنین و پریناتال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه گلم با دو مرحله ای هم منفی شدم. نه عزیزم از اصفهان میرم تهران ممنونم انشالله بعد از عید به سلامت ...

ای‌جان

من‌حالا‌که‌خیلی‌امیدبسته‌بودم‌بادومرحله‌ای‌جواب‌میگیرم

دوستم‌ازاصفهان‌میای‌تهران..سخت‌نیست

میمونی‌یامیری‌میای؟

من‌ازقزوین‌میام‌خیلی‌‌سخته‌برام.

انشالله نتیجه تلاشمونو همین چن روز ایندده میبینیم بیبی امروزمم منفی بود ولی نمیدونم چرا دلم هنوز روش ...

اخه هنوز خیلی وقت و امیدواری هشت😍

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
این بار هم روز دوم انتقال تولد عروسمون بود مجبور شدم بگم کرونا گرفتم هنوز از پریروز دارم غصه میخورم ...

ان شالله دفه بعدی باردار میشی. اگه با عروسی برادرت یکی شد یک ماه عقب بنداز خودتو تو شرایط سخت قرار نده . استرسش برات خوب نیست

خدایا شکرت
ای‌خدااا خداکنه‌من‌یروزدیرترپریودشم روزچهارم‌نمیشه‌رفت‌براشروع پانچر

دکتر من روز پنجم هم شروع میکرد حتی اگه روز پنجم‌خونریزی هم‌نداشتیم شروع میکرد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان یه سوال استارتر این تاپیک خودشون نیستن دیگه؟؟؟

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)