2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
انشالله خیره… داروهاتو ادامه بده و نا امید نباش ، هنوز وقت هست 🙏🏻💗

شنبه روز ۱۱ میرم ازمایش منفی شد داروهامو قطع میکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هنوزم امیدی هست. وقتی شیاف میزاری حس نمی کنی کمی تنگ شدی؟؟؟

من شیاف ندارم جنینام بلاسته امیدی نیس دیگه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دستگاههای تو مطب که خیلی دقیق نیست ، به اونکه سونو میکنه هم ربط داره اگر یک میلی متر پایین و ب ...

اره .این دفعه سونو شکمی کرد مثانه امم خالی بود.خیلی تار بود صفحه..البته امروز به ماما گفتم گفت اصلا مسیله نگران کننده ای نیست.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عزیزم خیلی مبارکه با این فکرو خیال حالتو بد نکن هیچ مشکلی نیس تا سونو ان تی دقیق نیس سن جنین تا چند ...

اره.باید ذهنمو آروم کنم..برا هر چیز الکی تپش قلب میگیرم..البته تابستون انتقالم مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد.بخاطر همین این سری با هر چیز کوچیکی استرس میگیرم..امروز فکر می کردم بهتره برم پیش یه روانشناس

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

کاش منم مثبت میشدم افت میکرد حداقل میدونستم رحمم گیرایی داره الانکه دیگه مطمعن شدم هیچوقت مادرنمیشم 

عزیزم چرا میگی امیدی نیست  چون بی بی چکت منفی شده ؟

بله امروز روز ۹ بودم و باز بی بی منفی شد

روز ۱۴ یا ۱۵  آزمایش بده..بعضیا بتاشون دیرتر میره بالا

جنین بلاست فرق داره سریعتر نشون میده

آخه وقتی درخواست اسپرموگرام ساده است که شستشو نمیدن؟ میدن؟ ما که هنوز وارد سیکل نشدیم. این آزمایش را ...

اگه اسپرموگرام بوده فکر نکنم براتون شستشو داده باشن

البته ما هم قبل از سیکل، ازمایش دادیم اما شستشو دادن چون ارولوژ مرکز دستور داده بود

انشالله نمونه ی همسرت روز پانکچر خوبه نگران نباش

هیچ حساب و کتابی نداره

اینجا هستن دوستانی که تعداد اسپرمشون نرماله ولی چندتادونه اسپرم خوب و مناسب میکرو هم نداشتن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخه وقتی درخواست اسپرموگرام ساده است که شستشو نمیدن؟ میدن؟ ما که هنوز وارد سیکل نشدیم. این آزمایش را ...

راستی شرایطی که همسرت ازمایش داده نرمال بوده؟ مثلا روزی ک ازمایش داده شبش خوب استراحت کرده بوده؟ من یادمه یه بار همسرم تمام شبو بیدار بود و هفت ساعت رانندگی کرد صبح که ازمایش داد برای اولین بار فقط چند تا دونه اس پرم داشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻