2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
من همیشه دو هفته بعد از پانکچر پریود میشدم، خیلیها رو هم دیدم اینطور بودن تو همین تاپیک

سلام گلم ممنونم مامان سوفی عزیز 

ماه بعد برگشتید به روال سابق یا با همین روال پریود شدید 

چون من قانونا باید چهارم نهایت پنجم پریو  میشدم 

دکتر سونو می‌کرد مدام میگفت پریود شدی نگران نباش عادیه ولی نشدم 

حالا بعد عید انتقال دارم 

زنگ بزن برات حساب میکنن بگو حدودا چقدر میشه 

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اگر بیمارستان خصوصیه و طرف قرار داد تامین اجتماعی نیست بعد از زایمان مدارک رو ببر تامین ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم اخه مگه میشه از شب اب زیاد خورد بعد نگه داشت من صبح بیدار شدم چندتا لیوان اب خورده بودم ...

عزیزم نیاز نیست خودتو نگه داری به من گفت مثانت باید چندین بار پر و خالی بشه حتی قبل سونو بهم گفت برو دستشویی بعد بیا

نه عزیزم نکردم. دکتر زنانم که گفت اصلا فایده نداره. ولی با ضمانت دکتر اورولوژیست که همون همایون عباس ...

سلام دکتر پیمان صالحی نرفتید؟بنظرم یبار پیش اون هم برید ببینید نظرش چیه بهترازعباسی هست خیلیا میرن راضی هستن تا اسچرم خوب نشده الکی وارد سیکل نشید عباسی انگار براش مهم نیس خیلیا راهمینجوری میفرسته میکرو.ببین شاید شب عیده نوبت نباشه اینترنتی نوبت میتونی بگیری یا زنگ بزن بیمارستان میلاد اگه میشه براقبل عید نوبت بگیر شوهرت یه ویزیت بشه میلاد نوبت زودترمیده

یا رب العالمین
سلام گلم ممنونم مامان سوفی عزیز  ماه بعد برگشتید به روال سابق یا با همین روال پریود شدید  ...

بله ماههای بعد به روال سابق پریود میشدم

البته سیکل انتقال من بیشتر مواقع لانگ بود و ال دی میدادن تا هروقت زمانبندی مرکز برای انتقال مناسب بود قطع کنم قرص رو و داروهای انتقال رو شروع کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم نیاز نیست خودتو نگه داری به من گفت مثانت باید چندین بار پر و خالی بشه حتی قبل سونو بهم گفت برو ...

خوبه گفتی😃 برا انومالی گفت نیمه پر باشه خوبه .ممنون عزیزم ان شالله بسلامتی این روزهای اخرم طی کنی دختر گلتو بیاری خونه 😍

خدایا شکرت
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید  من هفتم پانکچر شدم  از روز دوم سوم دکتر میگفت پریود ...

سسلام عزیزم

حداقل یه هفته بعد از پانکچر پری میاد

بعضی ها هم دو هفته

ولی پری بعدی تاخیر ایجاد میشه معمولا و طبیعیه

نگران نباش

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

بچه ها من روز هفت انتقالم

شدیدا افتادم روی عطسه و ابریزش بینی 

چیکار کنم

نمیدونم کروناس یا حساسیت

همش میگم با این عطسه ها اگه جنینی هم مونده بود تا الان افتاده

چیکار کنم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
تو باید با من بری ازمایش بازم دارو هات را قط نکن  میدونم سخته ولی چیکار. میشه کرد.منم دفعه دو ...

انشالا شما مثبتی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزای دلم لطفا علائم عفونتِ ادراری رو به من میگین؟  یا اینکه مثلا شکم سرما میخوره چجوریه ...

سلام عزیزم من عفونت ادراری دارم

دقیقا بیشتر وقتا حس دستشویی شدید دارم ولی وقتی میرم خیلی نیست 

پیاده روی هم کلا نمیرم چون مثانه ام دردمیگیره 

حتما آزمایش بده شایدم واسه شما نی نی فشار میاره فقط واسه اطمینان حتما آزمایش بده 

من هرچی بگم مرحم درد تو نمیشه عزیزم، اما چند روز بگذره بهتر میشی 💗 ببین خیلی از دوستامون با انتقال ...

ناراحتیم اینه واقعا الان شرایط ادامه درمان رو ندارم 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
واقعا دم.عیدی حالمونو.گرف, من امروز لکه بینی داشتم. مطمعنم فردا پ میشم.  شوهرم میگه دکتروبچه رو ...

انشالا که لکه لانه‌گزینیه اصلا بی بی نزدی؟

خوبه گفتی😃 برا انومالی گفت نیمه پر باشه خوبه .ممنون عزیزم ان شالله بسلامتی این روزهای اخرم طی کنی د ...

قربونت فدات شم عزیزم همچنین