2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
بچه ها من بتا دادم ۱ شد ومنفی برام دعاکنین حالم خوب بشه😭

تو باید با من بری ازمایش

بازم دارو هات را قط نکن 

میدونم سخته ولی چیکار. میشه کرد.منم دفعه دومم بود انتقال دادم ولی هیچ حسی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی ۳۰ منظم شده بود نه دیگه ۲۷ نبود نه عزیزم من ۶ ماه بین انتقالم فاصله بود بعد ۴ ماه منظم شد رو ۳۰ ...

دکتر منم مشایخیه عزیزم و براش توضیح دادم ک عقب انداختم واکنشی نداشت یعنی بنظرش اوکی بوده😁

مرسی عزیزم از راهنماییت😘 ببینم چجوری پیش میره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه دکتر مینویسه تو دفترچه.من خودم همش دوفاستون میخورم نمیدونم والله نمیدونم حالا صبرکن ببین چه میشه

باشه عزیزم ببینم چی میشه

مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم امسالم سر سفره عید دستمون خالیه کی قراره تموم بشه این انتظار 😭

من هرچی بگم مرحم درد تو نمیشه عزیزم، اما چند روز بگذره بهتر میشی 💗 ببین خیلی از دوستامون با انتقال اول باردار نشدن

بعضیا میشن ولی خیلیا نمیشن

انشالله با انتقال بعدی مامان میشی 🙏🏻

تجربه هم پیدا کردی دفعه دیگه بیشتر مراقبی 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستم 7 هفته رفته گفتن جنین نیست  امکان داره پوچ باشه؟؟؟

تو بارداری پوچ ساک رو میبینن ولی جنین توش نیست، فقط یه ساک خالی سیاه هست 😔

بتاش درست رفته بالا؟ ساک رو دیدن یا کلا هیچی ندیدن؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم تا 31 هفته بود اما خوب دو سه روزه یکم لکه بینی دارم نمیدونم از هماتوم نیس پس از چیه

شاید از جفت باشه، جفت جای درستی هست؟

اگر جفت نزدیک دهانه رحم باشه ممکنه باعث خونریزی بشه و باید استراحت کرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دکتر منم مشایخیه عزیزم و براش توضیح دادم ک عقب انداختم واکنشی نداشت یعنی بنظرش اوکی بوده😁 مرسی عزی ...

فرزی‌جان‌شمابادکترمشایخی‌انتقال‌داشتی؟

راضی‌هستی‌ازش؟

پانچر‌چطور‌انجام‌دادی‌باهاش؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر برای منم دعا کن به منم گفته روز سوم پریودت بیا توکل به خدا به قول شوهرم افتادیم تو این راه ...

عزیزم کیستت اصلا بزرگ نیست پس نگران نباش فقط چیزای سنگین نباید بلند کنی و لباس تنگ نپوشی اصلا به کیستت فکر نکن.انشالله که انتقال میدی و خدا دامنتو سبز میکنه گلم❤❤

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏