2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
آره عزیزم اصفهانم و با دکتر شرکت چند بار ویزیت شدم سوالی داری در خدمتم از دکتر راضی نبودم نوبت دهی ...

بله نوبت دهیش خیلی سخته من شهرستانم هرچی زنگ میزتم مطب گوشی برنمیدارن خیلیا ازش راصی بودن متاسفانه منم مشکل ایمنی دارم خواستم نوبت بکیرم برای تابستون متاسفانه نوبت دهیشون حضوریه منم کسیو اصفهان ندارم که برام نوبت بگیره.گفتم شاید شما زیر نظرشی خواستید برید مطب یه نوبتم اگه مشکلی ندارید برام گرفته بودی که شما میگید پیشش دیگه نمیری.درهرصورت ممنون ازتون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ما متاسفانه تکمیلی نداریم فقط تامین اجتماعیه

سلام عزیزم

اگر بیمارستان خصوصیه و طرف قرار داد تامین اجتماعی نیست بعد از زایمان مدارک رو ببر تامین اجتماعی بعد از دو سه ماه یه مقداری از پول رو بهتون برمیگردونن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم دکترم مشایخیه  دوتا انتقال داشتم  اولی با دکتر مصطفایی و دومی دو مرحله ای بود ...

خیلیم‌عالی..انشالله‌به‌زودی‌مامان‌میشی

عزیزم‌بادومرحله‌ای‌جواب‌نگرفتی؟

منم‌دوتاانتقال‌ناموفق‌داشتم

هرچی‌آزمایش‌سونوبودبرام‌نوشت.

مشکلاتم‌پیداشده.منتهاهنوز‌موفق‌به‌پانچرنشدم.انشالله‌بعدعید‌میرم‌براپانچر.شماتهران‌ساکنید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزای دلم لطفا علائم عفونتِ ادراری رو به من میگین؟  یا اینکه مثلا شکم سرما میخوره چجوریه ...

عزییزم‌حتما‌بروآزمایش‌ادراربده

علایم‌هات‌نشون میده‌عفونت‌ادرارداری‌که‌توبارداری‌شایع هس.

من‌خودم‌سرپسرم‌۵ماهه‌بارداربودم.شکمم‌دردگرفتم.خودم‌فهمیدم.شکمم‌سرماخورد‌.عرق‌کرده‌بودم‌اومدم‌بیرون.امافقط‌دردداشتم.حوله‌داغ‌گذاشتن‌برام.یه‌استامینیفون‌ساده‌‌خوردم.خوب‌شدم.اماعلایم‌عفونت‌ادراری‌نداشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بچه ها لکه بینی قهوه ای هفته هفتم خطرناکه؟ شیاف و آمپول پروژسترون هم استفاده میکنم 

اگه قلبش تشکیل شده خطرناک نیست بخاطر نوسان پروژسترون تو بدنه..چون ما مثل بارداری طبیعی جسم زرد تو بدنمون نداریم که پروژسترون بسازه...منم وسطای شش هفته با وجود مصرف سه شیاف داشتم...دکتر یکی از شیافامو قطع کرد دو تا امپول پروژسترون در روز بجاش داد دو روزه قطع شد.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اگه قلبش تشکیل شده خطرناک نیست بخاطر نوسان پروژسترون تو بدنه..چون ما مثل بارداری طبیعی جسم زرد تو بد ...

هفته پیش رفتم سونو خداروشکر قلب تشکیل شده بود ولی از دیشب تا الان لکه بینی قهوه ای دارم خیلی ناراحتم 

هفته پیش رفتم سونو خداروشکر قلب تشکیل شده بود ولی از دیشب تا الان لکه بینی قهوه ای دارم خیلی ناراحتم ...

خدا رو شکر...پس دیگه نگرانی نداره  امروز برو دکتر دوز پرو ژسترونت  رو زیادتر کنه.شاید دو آمپولش کرد.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

سلام عزیزان خوبین .

من میخام پانکچر بشم توروخدا بگین چیکار کنم هایپر نشم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

[QUOTE=229117270]واقعا دم.عیدی حالمونو.گرف, من امروز لکه بینی داشتم. مطمعنم فردا پ میشم.  شوهرم میگه دکتروبچه رو 

امروز نرفتی آزمایش

تا وقتی پروژسترون مصرف میکنیم که پریود نمیشیم

[QUOTE=229117270]واقعا دم.عیدی حالمونو.گرف, من امروز لکه بینی داشتم. مطمعنم فردا پ میشم.  شوهرم ...

من از پنجشنبه قطع کردم. الانم لکه بینی دارم. کاش بشم. از دوهفته گذشته مسکن نخوردم. تموم.بدنم درد میکنه,اگرم مسکن بخورم  اصلا نمیذاره پ بشم

🥲

نه عزیزم شرایط خاصی نداره فقط قبلش به من گفت آب زیاد بخور  مثلا از شب قبل شروع کن ۱۲ لیوان اینا ...

ممنون عزیزم اخه مگه میشه از شب اب زیاد خورد بعد نگه داشت من صبح بیدار شدم چندتا لیوان اب خورده بودم برای ان تی وای اصلا نمی تونستم خودمو نگه دارم 😀😀😀

خدایا شکرت