2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046693 بازدید | 684536 پست
اون موقع سه تومن بود با اتاق خصوصی من ۱۱۰۰ دادم با بیمه 

تکمیلی داشتید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم . بیمه دارین ؟

ما متاسفانه تکمیلی نداریم فقط تامین اجتماعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام شما همسرتون آزو اسپرم انسدادی هستن یا واریکوسل دارن؟؟؟  

سلام عزیزم هر دوش. هم واریکوسل دارن که چند سال پیش عمل کردن. 

و هم آزو انسدادی که اونم عمل کردن و لوله ها را به هم پیوند زدند مثلا ولی هیچی به هیچی. 

البته شش ماه بعد از عمل ها تعداد شد دو ملیون. مثلا تعداد بالا رفت. و موفو همچنان صفر. که یک ماه بعد از اون روز که دکتر مهر زد باید ای وی اف شود یعنی هفت ماه بعد از عمل ها  من طبیعی باردار شدم ولی متاسفانه خارج از رحم شد و یه لوله از دست دادم. 

و بعد از اون سال به سال همه چیز بدتر شد تا این دفعه اخر که ازمایش نوشته بود تعداد هفت عدد بدشکل فقط موجود است

۴ تا شد برامون . 

جهار تا تخمک یا چهار جنین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله گلم عمل معمولا بی فایده است دکترا باید تشخیص بدن که چه کسی باید عمل بشه چه کسی نه ،اما متاسفانه ...

اره دکتر جنتی و پویان خیلی منصفن اگه عمل لازم نباشه میگن  اینو گفتم  برا بقیه بچه های اینجا  فورا یکی گفت عمل عمل نکنن  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
۴ تا جنین شد  سه تا گرید a یه دونه b

دوتا دوتا باز بسته بندی کنن 

دوتا دوتا باز بسته بندی کنن 

نمیدونم . من برای تعیین‌جنسیت رفتم . به دکتر گفتم میشه الان تعیین جنسیت کنین که بدونم‌توش هست یا نه ؟ گفت قبل انتقال مشخص میکنیم . گفتم کافیه گفت کیفیتشون خوبه توکل بخدا انشالله توش هست 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم سلام ببخشید من ریپلای کردم ولی همسرم با این داروها و نکات تحرکش از ۲۰ درصد به ۶۲ درصد  و ...

خیلی هم لطف کردید پاسخ دادید. 

إن شاالله خدا قشنگ ترین اتفاق ها را براتون رقم بزنه

ما اینقدر همسرم بنده خدا تا حالا ویتامین خورده که نگو. اصلا همین بار آخر بعد از سه چهار ماه ویتامین از هفتصد هزار رسید به هفت عدد اسپرم بد شکل... 

اصلا خودمم هم موندم مگه میشه

فقط کیسه یخ را تا حالا انجام ندادیم که اونم فکر نکنم موثر باشه

احساس میکنم انسداد که داره هیچ کدوم از اینا موثر نیست. 

برای همین دلم میخواد زالو را امتحان کنیم که میگن خون سودایی و بدون اکسیژن را میمکه. با این کار هم کیفیت اسپرم های داخل بیضه را شاید زیاد کنیم وگرنه خدا کلا برامون یه جوری وازکتومی کرده که فکر کنم دیگه باز نشه هیچ وقت

سارا جان خوبی میگم خیلی خوشحالم برات روز به روز تیکرتو میبینم ذوق میکنم انشالله این یکماهم بسلامت ...

عزیز دلم شما دوقولو دار شدی خیلی خوشحالم برات دختر خوشگل و عاقلم خیلییییی تبریک میگم بهت    

خیلی هم لطف کردید پاسخ دادید.  إن شاالله خدا قشنگ ترین اتفاق ها را براتون رقم بزنه ما اینق ...

خواهش میکنم‌گلم . انشالله مشکلتون حل شه . حجامت رفته ؟ من شنیدم‌که خوبه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خیلی هم لطف کردید پاسخ دادید.  إن شاالله خدا قشنگ ترین اتفاق ها را براتون رقم بزنه ما اینق ...

تا حالا ای وی اف کردی