2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
دوستان ای وی آفی چندی روز بعد مثبت شدن آزمایش حاملگی تون سنو قلب بچه رفتید؟؟؟ اگر میشه کمک کنید

دو هفته بعد رفتم برای قلب عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکتر منم مشایخیه عزیزم و براش توضیح دادم ک عقب انداختم واکنشی نداشت یعنی بنظرش اوکی بوده😁 مرسی عزی ...

اره اون جواب نمیده یعنی مشکلی نیست☺☺☺

قربونت عزیزم الهی بزودی خبر مادرشدنتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای آزمایش آنومالی شرایط خاصی لازمه گفتم برام شریان رحمی هم بنویسه  @سارادلارام    ...

نه عزیزم شرایط خاصی نداره فقط قبلش به من گفت آب زیاد بخور  مثلا از شب قبل شروع کن ۱۲ لیوان اینا آب بخور صبح قبل سونو هم ۴ تا لیوان من کم آب خوردم اذیت شدم گفت بچه واضح نیست فرستادم آب بخورم دوباره تو ی ساعت مجبود شدم ۱۲ تا لیوان آب بخورم تهوع شدید گرفتم

الهی به حق فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها، تمام حاجتمندان امشب به مراد دلشون برسن، التماس دعا دوستای ...

کاش اونایی که مثه من  انتقالشون منفی شد, این ماه طبیعی باردارشن. یا  امام.حسین قسمت میدیم به طفل مظلوم  شش ماهت  ماهارو ناامیدنکن

🥲

آره من سال ۹۴ سزارین شدم اونجا . عالی بود خیلی راضی بودم . ولی دوستم سال قبل زایمان کرد می گفت خوب ن ...

چی بگم والا اینقدر هزینه ها سر به فلک کشیده مجبورم برم همین اقبال 

چی بگم والا اینقدر هزینه ها سر به فلک کشیده مجبورم برم همین اقبال 

من اگه بخوام زایمان کنم دوباره بدون شک میرم‌اقبال . از لحاظ رسیدگی و بیهوشی و پرستاراشون و .... عالی بودن 

سارا جون انشالله رفتی اتاق خصوصی بگیر . من گرفته بودم . کسی جز خودمون تو اتاق نبود . دوستم مشکلش این بود که با دکتر ال یاسین ivf شده بود ولی برای زایمان یهو رفت اقبال با دکتری که هیچ شناختی روش نداشت و اون شب شیفت بود سزارین شد .یعنی کلا بدون برنامه ریزی بود .

خدای من خدای معجزه هاست . 
من اگه بخوام زایمان کنم دوباره بدون شک میرم‌اقبال . از لحاظ رسیدگی و بیهوشی و پرستاراشون و .... عالی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما 

دعا کن برام 

شما پمپ درد داشتی؟

هزینه ی سزارین الان چقدره اقبال ؟

۸.۵ گفته با اتاق معمولی 

فک کنم حدود ۱۰ بشه

ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما  دعا کن برام  شما پمپ درد داشتی؟

نه اصلا نیازی نیست . ببین وقتی هنوز حالت سِر بودن رو داری شکمتو فشار میدن که اصلا اذیت نمیشی یعنی دردی رو نمیفهمی . بعدشم اینقدر مسکن‌میریزن تو سرم که درد زیادی نداری . به نظرم نگیر . رسیدگیشون عالیه .

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه اصلا نیازی نیست . ببین وقتی هنوز حالت سِر بودن رو داری شکمتو فشار میدن که اصلا اذیت نمیشی یعنی در ...

ممنونم عزیزدلم🙏🙏🙏