2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
دوستان ای وی آفی چندی روز بعد مثبت شدن آزمایش حاملگی تون سنو قلب بچه رفتید؟؟؟ اگر میشه کمک کنید

عزیزم من ۹ هفته برای اولین سونو رفتم که قلبشم تشکیل شده باشه اما اکثرا ۶ و ۷ هفته میرن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته ۷ باید جنین رو ببینن 😔 شاید بارداری پوچ باشه طفلکی دوستت، خیلی سخته 😔منم یکبار بارداری ...

واقعا... خدا بهش صبر بده من ک خیلی میترسم براش خیلی زحمت کشیده ولی سنو شکمی بوده وازینال نبوده 

بن‌ظرت میتونه اشکال از سنو باشه؟؟؟ 

واقعا... خدا بهش صبر بده من ک خیلی میترسم براش خیلی زحمت کشیده ولی سنو شکمی بوده وازینال نبوده  ...

خیلی ناراحت شدم براش، ببین با تجربه من تو چند بار بارداریم، هفته ۷ باید تو سونو شکمی هم معلوم باشه… 😔

حالا تو دلشو خالی نکن بذار ببینه دکترش چی میگه … طفلکی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
باشه عزیزم ببینم چی میشه مرسی عزیزم

عزیزم شما اصفهانی؟؟پیش دکتر شرکت رفتین؟؟یادم میاد چندوقت پیش گفتید اگه اشتباه نکرده باشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره با همیم انگار خدا کمکمون کنه سروقت و سالم بیاد نینی    

الهی آمین من امروز رفتم بهم گفت احتمالا ۳۰ ام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان خوبی میگم خیلی خوشحالم برات روز به روز تیکرتو میبینم ذوق میکنم انشالله این یکماهم بسلامت ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی نی نی ها خوبن

قربونت برم الهی بزودی شما هم برسی این آخرا😊این آخرا خیلییی دیرتر میگذره انگار

ان شاالله دعا کن برام ۱۷ مرداد بود انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون‌منم اقبال زایمان کردم . دکترتون کیه ؟

عزیزم راضی بودی؟

دکتر مشایخی