2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046667 بازدید | 684535 پست
خوبی سارا؟ همه چی خوب پیش میره؟ سزارینت اوکی شد؟

قربونت برم عزیزم شکر خدا شما خوبی نی نی خوبه

راستش می خواستم برم بیمارستان میلاد که گفتن نمیشه و ای وی اف ربطی به سزارین نداره

احتمال زیاد میرم اقبال ودکترم اونجاست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم عزیزم شکر خدا شما خوبی نی نی خوبه راستش می خواستم برم بیمارستان میلاد که گفتن نمیشه و ای ...

ما خوبیم

دو روز پیش هفته 31 و دو روز وزنش 1650

وزن نینی تو چقدره؟

هماتومم هم رفع شده بود خوشال پاشدم یکم کار کردم

الان افتادم ب دفع ترشح کمی زرد با لخته های قهوه ای  خدا بخیر کنه

چقدر میشه هرینه ش تو اقبال؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خوبیم دو روز پیش هفته 31 و دو روز وزنش 1650 وزن نینی تو چقدره؟ هماتومم هم رفع شده بود خوشال پا ...

خدا روشکر

من ۲۸ هفته رفتم ۱۱۰۰ بود نرفتم دیگه حالا نمی دونم دوباره کی مینویسه که برم

خیلی مواظب باش عزیزم دیگه چیزی نمونده آخراس ان شاالله سالم بغلش کنی عزیزم

سزارین تو اقبال ۸.۵ میشه حدودا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا روشکر من ۲۸ هفته رفتم ۱۱۰۰ بود نرفتم دیگه حالا نمی دونم دوباره کی مینویسه که برم خیلی مواظب با ...

هنوز استراحتی و خونه مامانتی؟

خیلی خوبه

دکتر من گفت تندیس یا گاندی یا محب کوثر که همه شون 14 هستن

فقط محب کوثر دو تومان برای بیمه کم میکنه

تاریخ زایمانتو کی زد؟

هنوز استراحتی و خونه مامانتی؟ خیلی خوبه دکتر من گفت تندیس یا گاندی یا محب کوثر که همه شون 14 هستن ...

آره اونجام آخر هفته ها میام خونه خودم باز میرم کار خونه نمی کنم ولی واقعا خسته شدم تو خونه بعضی وقتا با شوهرم با ماشین میریم دور میزنیم 

آره خیلییی قیمتا بالاست دکتر من لاله هست و اقبال لاله حدود ۱۵ تومن گفتم همون اقبال میرم

تاریخ نزده هنوز عزیزم ولی اواخر فروردین میشه بین ۲۵ تا ۳۰ 

واسه شما تاریخ داده؟

آره اونجام آخر هفته ها میام خونه خودم باز میرم کار خونه نمی کنم ولی واقعا خسته شدم تو خونه بعضی وقتا ...

سارا منم دیوونه بس خوابیدم

یک روزم کار کردم افتادم به دفع لخته

دیابت بارداری دارم گفت 37 هفته ختم بارداری میزنم

28 فروردین حدودی برام زد

سارا منم دیوونه بس خوابیدم یک روزم کار کردم افتادم به دفع لخته دیابت بارداری دارم گفت 37 هفته ختم ...

غصه نخور عزیزم بیشتر ضرر داره کاریه که شده باز استراحت کن ان شاالله که قطع میشه عزیزم

عه واقعا😍😍😍😍پس تقریبا با هم میشه زایمانمون چون به من گفت ۳۸ هفته حالا طبق تاریخ انتقالم ۲۸ ام میشه ۳۸ هفتم😍😍😍

غصه نخور عزیزم بیشتر ضرر داره کاریه که شده باز استراحت کن ان شاالله که قطع میشه عزیزم عه واقعا😍😍 ...

آره با همیم انگار

خدا کمکمون کنه سروقت و سالم بیاد نینی  

آره اونجام آخر هفته ها میام خونه خودم باز میرم کار خونه نمی کنم ولی واقعا خسته شدم تو خونه بعضی وقتا ...

سارا جان خوبی

میگم خیلی خوشحالم برات روز به روز تیکرتو میبینم ذوق میکنم

انشالله این یکماهم بسلامت بگذرونی

تاریخ انتقالت کی بوده؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها من بتا دادم ۱ شد ومنفی برام دعاکنین حالم خوب بشه😭

کاملا درک.میکنم . خودتو.نباز, میدونم خیلی سخته  خیلی زحمت کشیده بودی,تو.انتقالت چقداسترس داشتی که مثبت میشه یا نه؟مثه من.ولی خب قسمت مام اینه. انشالله خودمون طبیعی بارداربشیم. 

🥲