2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
ممکنه اصلا کرونا نباشه یادمه پارسال یکی با انتقال کرونا گرفت بستری شد داروهاهم خوب نتونست استفاده کن ...

ممنونم عزیزم 

خیلی لطف کردی

منم فقط یع خرده بینیم میگیره و گاهی سرفه دارم

توی این موقعیت رفتار شوهرم عصبیم میکنه

اخه روز انتقالم خواهرم اومد خونع مادرم شب گفت تب دارم و فرداش رفت خونه گفت سرماخوردم

از همون فرداش منم سوزش بینی داشتم

حالا شوهرم از چشم من میبینه و هی میگه بفرما😭

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم  خیلی لطف کردی منم فقط یع خرده بینیم میگیره و گاهی سرفه دارم توی این موقعیت رفت ...

یادمه یکی از دوستان اینجا کرونا گرفت و تستش هم مثبت شد، انشالله میشه برای شما هم 💗

کلا موقعیتت حساسه نباید کسی می اومد، اما به همسرت بگو ۴ روز مرخصی میگرفتی میموندم خونه ازم مراقبت میکردی

بهرحال خونه مامان ممکنه دیگران بیان و برن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یادمه یکی از دوستان اینجا کرونا گرفت و تستش هم مثبت شد، انشالله میشه برای شما هم 💗 کلا موقعیتت حسا ...

ممنونم عزیزم 

اره باید همین بگم♥♥♥

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
ممنونم عزیزم  خیلی لطف کردی منم فقط یع خرده بینیم میگیره و گاهی سرفه دارم توی این موقعیت رفت ...

نگران نباش اب زیاد مصرف کن بینی و گلو رو با سرم نمکی شستشو بده زود خوب میشی. پیش میاد من خودم از همسرم گرفتم جایی نمی رفتم 

خدایا شکرت

مامانا من فردا آزمایش قند دومرحله ایی دارم چندتا سوال دارم ! چند ساعت باید ناشتا باشه ؟؟؟؟ و اینکهتا  ساعت چند میتونم بدم ؟؟؟؟؟ تا ساعت چند میتونم غذا بخورم امشب ؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

قرص آسپیرین و ففولمو کی بخورم من همیشه قبل خپاب شبا میخورم ساعت ۱۱ اینا الان کی بخورم؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مامانا من فردا آزمایش قند دومرحله ایی دارم چندتا سوال دارم ! چند ساعت باید ناشتا باشه ؟؟؟؟ و اینکهتا ...

عزیزم بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتایی رو رعایت کن فردا صبح برو برا آزمایش من انقدر که بهم گفته بودن احتمالا حالت تهوع بگیری قبلش یه دمیترون خوردمو رفتم قرصاتم سروقت همیشگی بخور مشکلی نیست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مامانا من فردا آزمایش قند دومرحله ایی دارم چندتا سوال دارم ! چند ساعت باید ناشتا باشه ؟؟؟؟ و اینکهتا ...

من خودم ۱۲ ساعت ناشتا بودم امشب قبل ۸ شام خوردم فردام ۸ صبح رفتم برا آزمایش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتایی رو رعایت کن فردا صبح برو برا آزمایش من انقدر که بهم گفته بودن احتمال ...

مرسی از پاسخگوییت عشقم فردا ساعت ۹ بدم آزمایش خوبه؟