2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
مبارک باشه عزیزم.ایشالا قدمش براتون پراز خیر و نیکی و فراوانی باشه.ببخشید شما ivfبودید یا طبیعی بارد ...

عزیزم من بعد ۴ تا ای وی اف ناموفق و ۶ سال تلاش بطور معجزه آسا وقتی فکرش رو هم نمیکردیم طبیعی باردار شدم. و زایمان طبیعیم عالی بود بعدش بلند شدم و مثل یه آدم معمولی به کارهای خودم و دخترم میرسم. ایشالا قسمت هر کسی که میخواد

و خدایی که در این نزدیکیست
مبارک باشه عزیزم. قدمش پر خیر و برکت. خدا حفظش کنه الهی یه سوال مگه آی وی افی ها را سزارین نمیکن ...

عزیزم من ایرام نیستم اینجا میگم طبیعی در هر صوررت اگه ضربان قلب بچه نرمال باشه الویت داره، دخترم به محض تولد شروع به گریه کرد و همه چیز هم اوکی بود خداروشگر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من روز پنج انتقالمم متاسفانه از روز دوم سرفه هام شروع شده فک میکنم کرونای خفیف باشه ب ...

ممکنه اصلا کرونا نباشه یادمه پارسال یکی با انتقال کرونا گرفت بستری شد داروهاهم خوب نتونست استفاده کنه مثبت  شده بود. نگران نباش عزیزم. 

خدایا شکرت
مرسی از همگی دوستان خوب گروه ایشالا که باردارها به سلامتی فارغ و منتظرا مثل من سوپرایز بشنو نیاز به ...

مبارکه عزیزم ایشالله بسلامتی و دل خوش بزرگ کنید نی نی نازتونو اسمشو چی گذاشتین البته اگه دوستداشتی بگو . بازم خیلی خیلی بهت تبریک میگم و خداروشکر که هر دو خوبید

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مبارکه عزیزم ایشالله بسلامتی و دل خوش بزرگ کنید نی نی نازتونو اسمشو چی گذاشتین البته اگه دوستداشتی ب ...

عزیزم باورت میشه هنوز اسم نداره ما فکر میکردیم هنوز ۲ ماه وقت داریم ایشالا اسم گذاشتیم خبر میدم تو گروه. ممنون😘

[QUOTE=228927889]مبارکه عزیزم ایشالله بسلامتی و دل خوش بزرگ کنید نی نی نازتونو اسمشو چی گذاشتین البته اگه دوستداشتی ب ...[/QUOTE 

ببخشی گلم شما آمپول یاقرص ضدانقباض داشتین برای جلوگیری از زایمان زود رس؟؟اگه آره اسمش چیه

عزیزم باورت میشه هنوز اسم نداره ما فکر میکردیم هنوز ۲ ماه وقت داریم ایشالا اسم گذاشتیم خبر میدم تو گ ...

ای جان معلومه که باورم میشه چون نی نی خودمم هنوز اسم نداره 😅

ایشالله هر چی گذاشتین نامدار باشه عزیزم 😘

[QUOTE=228927889]مبارکه عزیزم ایشالله بسلامتی و دل خوش بزرگ کنید نی نی نازتونو اسمشو چی گذاشتین البت ...

نمیدونم منظورت چه قرصیه ولی دکتر قبلیم یه قرص به اسم ایزوکسپرین داده بود برای موقعی که درد دارم بخورم

دردات چطوریه؟؟

گلم من خیلی از این قرص استفاده نکردم البته خداروشکر درد خاصی هم فعلا ندارم ولی مثلا درد پریودی یا درد کمر اینجور دردا میشه استفاده کرد یا انقباض اون دکترم میگفت جلوگیری از زایمان زودرس من خودم هنوزم نمیدونم درد انقباض چجوریه و چه موقع به یه درد میگن انقباضه یعنی خیلی سر در نمیارم. دکتر فعلیم گفت نخور چون ممکنه رو وزن گیری تاثیر بزاره .

ممکنه اصلا کرونا نباشه یادمه پارسال یکی با انتقال کرونا گرفت بستری شد داروهاهم خوب نتونست استفاده کن ...

شوره جان، شما الان شیاف پروژسترون رو واژینال استفاده میکنید یا رکتال؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝