2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
نه هنوز ۴ هفتمه هفته ی دیگه میرم برای سنو اونموقع میگم ولی تونت خوندم که طبیعیه

من دیروز پهلوم خیلی درد میکرد تا اخر شب بعد جاشو گرم کردم خوب شدم

امشب زیر دلم سوزن سوزن میشه 

احساس میکنم سفت میشه 

خیلی ناراحتم سفت شدن خوب نیس

اونسری هم سفت میشد😥

خانما من بعد عید هیسترو وانتقال دارم متاسفانه یه کیست اندومتریوما تو تخمدان چپم دارم به اندازه ۲ سانت کسی مثل من بوده انتقال بده مثبت بشه خیلی استرس دارم کلا ۳تا جنین دارم فقط خواهشا کسی راهنمایی میتونه کنه تجربه ای داره بگه ثواب داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی منم بعد عید انتقال میدم کیست اندومتریوز دارم خیلی میترسم اثربزاره کلا ۳تا جنین واقعا سخته ...

انشالله که مثبت میشی عزیزم . مبارک باشه . منم دوست داشتم الان تعیین کنن بدونم ولی گفتن قبل انتقال . منم کیست آندومتریوز داشتم . برام امپول دیفرلین ۳/۷۵ نوشت روز پانکچر . دیگه معلوم‌نیست کی پریود میشم یا کی انتقال میده . من ۶ تا جنین شده بود که ۴ تاش به مرحله فریز رسیده بود . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله که مثبت میشی عزیزم . مبارک باشه . منم دوست داشتم الان تعیین کنن بدونم ولی گفتن قبل انتقال . ...

عه منم اندومتریوزم شما تا حالا انتقال ندادین ؟به من امپول نداد فقط گفت پریود شدی بیا سومت یعنی اون موقع میده امپول همون موقع زدیت؟

عه منم اندومتریوزم شما تا حالا انتقال ندادین ؟به من امپول نداد فقط گفت پریود شدی بیا سومت یعنی اون م ...

آره مشکل اینجاست تا حالا این همه سونو دادم‌کسی نگفت کیست آندومتریوز داری حتی خود دکتر . یک هفته به پانکچر بهم گفت . برام دیفرلین نوشت ازش پرسیدم گفت کیستت کوچیکه سایزشو نگفت

نمیدونم سوم گفته بیا فکر کنم برای انتقاله . من روز پانکچر آمپولمو زدم

آره مشکل اینجاست تا حالا این همه سونو دادم‌کسی نگفت کیست آندومتریوز داری حتی خود دکتر . یک هفته به پ ...

به دکترا باید خودت بگی چیکار کن چی بنویس میخواستم بهش بگما گفتم شاید لازم نیس مال منم تقریبا ۲سانته

خب این که خوبه . تو رنجی دیگه . درسته یا من اشتباه میکنم ؟

علایم کرونا ندارم دیگه من کرونا دارم شوهرم نداره واسم عجیبه 

ولی امروز تست بینی من و شوهرم دادیم من مثبت شدم و شوهرم منفی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
به دکترا باید خودت بگی چیکار کن چی بنویس میخواستم بهش بگما گفتم شاید لازم نیس مال منم تقریبا ۲سانته

اره بخدا . حالا من دیروز رفتم دکتر . بهش گفتم نظرت راجع به پانکچر دوباره چیه ؟ گفت فعلا اینارو تعیین جنسیت کنیم و انشالله توش باشه . نمیدونم واقعا سر در گم شدم . کاش الان تعیین جنسیت میکردن نه قبل انتقال