2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ممنون اره یه دختر دارم گفتم دومی اگه بشه تعیین جنسیت کنم

خب بسلامتی انشالله . منن تعیین جنسیتم ‌ از ۸ تا تخمک‌۴ تا شد ولی سه تا گرید A و ۱ دونه B 

کی انتقالته ؟ به من‌گفت بعد عید انتقال میدگ‌البته اون موقع تعیین جنسیتشون میکنه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره والله پانکچر نکنند با این همه آمپول زورم  میاد    

به نظرم پانکچر میکنن . برا منم عددم بالتر از رنج بود پانکچر کردن . امپول آزاد سازیم زدی فکر نکنم‌همین جوری ول کنن

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خواستم بگم هیچ چیزی غیر ممکن نیست، آی وی اف موفق خانم ۴۹ ساله. 🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩

با تخمک اهدایی یا جنین اهدایی تا ۶۰ سالگی هم میشه باردار شد

یه نفر رو مطب دیدم ۵۵ ساله دو قلو بدنیا آورده بودند

فقط باید بپذیریم که گاهی نمیشه دیگه… تخمک اهدایی و جنین اهدایی خیلی بهتر از یک عمر آه کشیدن و حسرت خوردن هست

انشالله خدا به هممون کمک کنه 💗💗💗🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دکترم جواب نمیده.چن نفر گفتن بزن.نمیدونم چیکار کنم

الان سرچ کردم، نه کسی گفته خوبه و نه کسی گفته بده

یعنی تحقیقاتی روش انجام نشده

حالا که دکتر نداده چرا سرخود میخوای بزنی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خب بسلامتی انشالله . منن تعیین جنسیتم ‌ از ۸ تا تخمک‌۴ تا شد ولی سه تا گرید A و ۱ دونه B  کی ا ...

بسلامتی انشاله ،کدوم مرکز انجام دادین؟ من گاندی رفتم گفت اگه جنینات زیر ۵تا باشه تعین جنسیت انجام نمیدن برام،منم بعد عید انتقال دارم انشاله که هر دوتامون نتیجه بگیریم 

خب بسلامتی انشالله . منن تعیین جنسیتم ‌ از ۸ تا تخمک‌۴ تا شد ولی سه تا گرید A و ۱ دونه B  کی ا ...

سلامت باشی منم بعد عید انتقال میدم کیست اندومتریوز دارم خیلی میترسم اثربزاره کلا ۳تا جنین واقعا سخته خدا خودش کمک کنه گریدشون نمیدونم شنبه میرم کارت جنین بکیرم والا این مرکزی که میرم گفتن قبل فریز تعیین جنسیت کن که تکلیفت مشخص شه بعدم همه رو فریز نکنی پول فریزم بیشتر بدی این طور بود که همون اول تعیین کردن