2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
مبارکش باشه انشالله به خوشی پاش کنی .خیالت راحت اندازه میشه ماشالله جون کارت فریز گرفتم صبح  ۲ ...

انشاءالله که هر ۴تاشم پسر میشن برات عزیزدلم موقع انتقال تعیین جنسیت میکنن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
امان از این داروخونه ها. هر کدوم یه قیمتی به دارو میزنن. واقعا دیدم میگم. 

اگه دکتر بران نوشته باید بری تامین اجتماعی تاییدش کنه که داروخونه بیمه را حساب کنه

منم گاهی امپول هام اینطوری میشد داروخونه میگفت برو تامین اجتماعی تایید کنه و بیا بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم . ولی خیلی ناراحتم کم شد .‌نمیدونم چرا

ناراحتی فایده ای نداره که دورت بگردم توکل کن به خدا انشاءالله با همین جنینا صاحب پسر کاکل زری میشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ناراحتی فایده ای نداره که دورت بگردم توکل کن به خدا انشاءالله با همین جنینا صاحب پسر کاکل زری میشی&n ...

مرسی گلم . به نظرت دوباره پانکچر کنم یا همینارو تعیین جنسیت کنم و انتقال بدم ؟ پرستاره میگفت کیفیتشون خوبه . میگفت صبح به یه نفر کارت جنین دادم از ده تا تخمک‌یه دونه جنین شده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اها درسته ممکنه منفی های دو تا انتقالت بخاطر ایمنیت بوده گرید جنینات ای بی بود یا ای؟ فکر کنم یه بس ...

برای من بی بودن بسپار بخدا من اصلا a نداشتم. کیفیتشون متوسط بود. ان شالله برای بار اخر میری دوقلوها تو میاری خونه 😍

خدایا شکرت
سلام اره نازنین جون .‌خیلی ناراحتم‌۴ تا برام‌تشکیل شده  ۲ تا A که هشت سلولیه  ۱ دونه A ک ...

عیب نداره درسته هرچی تعدادبالاترباشه ادم شانس انتقال بیشتری داره ولی چندنفربودن که بایدونه جنین باردارشدن امیدبخدااا انشالله بهترین نتیجه روبگیری ...پس کی تعیین جنسیت میکنن؟  

سلام عزیزم من همچنان بیمارستان هستم و خداروشکر بچه حالش خوبه و من هم قراره زیر نظر بمونم تا دنیا بیا ...

سلام عزیزم خوبی ..خداروشکر نینی هم حالش خوبه پیامتو خوندم،  امیدوارم گل دخترت عجله نکنه ومشکلی پیش نیاد سروقت به دنیا بیاد وبه سلامتی بغلش بگیری 

سلام عزیزان مرسی بابت نظراتتون

همگی لطف کردید

منم راستش تصمیم گرفتم لااقل اسپرین رو هر شب بخورم تا ان تی

چون ضرر ندارع و منم دوقلو ام و ریسکه قطع کنم یهو

مرسی

حالا امروز یهو تهوع  و درد سینه هام قطع شده

ولی تلخی دهان رو دارم

عیب نداره؟نگرانم بابت این موضوع

شرمنده هعی میام سوال میکنم و انرژی منفی میدم

ولی واقعا نگرانم😥

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
مرسی گلم . به نظرت دوباره پانکچر کنم یا همینارو تعیین جنسیت کنم و انتقال بدم ؟ پرستاره میگفت کیفیتشو ...

اتفاقا میخواستم بهت پیشنهادشو بدم چون شما یه جنسیت خاصی رو میخوای خب هرچی تعداد جنینت بیشتر باشه بهتره باز با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه