2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
بچه ها بعدازانتقال مبشه سه ساعت راه رو باسواری اومد ؟  ازکلینیک تا شهرمون سه ساعت راهه😔

عزیزم خیلیااا بودن ک بعد از انتقال مسافت طولانی برگشتن و خداروشکر مثبت شدن..خدا بخاااد میشه قربونت برم..بسپار ب خودش

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلیااا بودن ک بعد از انتقال مسافت طولانی برگشتن و خداروشکر مثبت شدن..خدا بخاااد میشه قربونت ب ...

خییلی ممنون عزیز دلم از آرامشی که بهم دادی..

خدا بهترینها رو نصیبت کنه..

من فقط یدونه جنین دارم براهمون نگرانم

[QUOTE=228709710]خییلی ممنون عزیز دلم از آرامشی که بهم دادی.. خدا بهترینها رو نصیبت کنه.. من فقط یدونه جنین دارم بر ...[/QUOTمرسی عزیز دلم بابت دعای قشنگت

الهی بگردم...الهییی ب حق همین روزهای عزیز دست پر برمیگردی و همین یه دونه میشه چشم چراغ خونه ات🤩🤩🤩🤩نگران نباش عزیزم..تو این تایپیک خیلیا بودن ک مسیر طولانی برگشتن و خداروشکر بچه شون بغلشونه

الهی امین مرسی مهربونم

سلام سارا جانم..عزیز دلمممم تیکرتو ک دیدم کلی ذوق کردم.چ عشقی میکنم ب خدا تیکر بچه هارو میبینم..انشالله صحیح و سالم بغل بگیری معجزه ی قشنگتووو🤗🤗🤗🤗😍😋😍😍

بچه ها بعدازانتقال مبشه سه ساعت راه رو باسواری اومد ؟  ازکلینیک تا شهرمون سه ساعت راهه😔

نگران نباش گلم، من بعد انتقال با همسرم رفتیم بیرون و کلی گشتیم فک کنم منم همون حدود ۳ ساعت اینا تو ماشین بودم ولی سرعت گیر اینا رو آروم میرفت کلا آروم رانندگی کرد ، لحظه ی بعد انتقال هم داشتم میمردم از دستشویی از روی تخت پریدم پایین دویدم توی دستشویی که پرستاره داد زد خانم ندوووووو 😅😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان گلم

بچه ها میشه لطفا کسانی که ژل رویال برای خودشون و همسرشون مصرف کردن منو راهنمایی کنن؟

قبل انتقال برای من تاثیری داره؟ و اینکه ایا باید روزهای خاصی از سیکلم بخورم؟

همسرم چطور؟ چقدر بهش بدم

عیب نداره درسته هرچی تعدادبالاترباشه ادم شانس انتقال بیشتری داره ولی چندنفربودن که بایدونه جنین بارد ...

میگه روز لنتقال تعیین‌جنسیت میشن . نمیدونم چیکار باید کرد

خدای من خدای معجزه هاست . 
آزاد ۱۵۰ هزاره. فکر کن هر روزم باید بزنم. بعد امپول ندارم. سیستم نشون میده دارم. 

به دکتر بگو به نام خواهرت یا همسرت بنویسه چند تا رو

تا مشکل سیستم برطرف شه

بعد دوباره به نام خودت بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️