2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست

خانوم ها سوال

هر روز امپول انوکساپارین میزنم دور ناف. حالا ایندفعه که دکتر برامون امپول نوشته،رفتیم داروخونه،متصدی داروخونه میگه که سیستم تامین اجتماعی نشون میده که ما امپول داریم  ب خاطر همین نمیدن. میگن آزاد بخریم. حالا چیکار کنیم که این درست ش، بتونیم امپول با همون تامین اجتماعی بخریم؟ آزاد خیلی گرون میشه آخه!

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

سلام بچه ها، من فکر کنم یک روز به جای یک آمپول سلکسان ۴۰۰۰  دو تا آمپول 40۰۰ زدم، چون امروز که داشتم می شمردمشون یکیشون کمتر بود خیلی نگرانم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد لطفاً هر کسی اطلاعی داره بهم بگه ممنون میشم😔😔😔

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم ها سوال هر روز امپول انوکساپارین میزنم دور ناف. حالا ایندفعه که دکتر برامون امپول نوشته،رفتیم ...

عزیزم من این موردو نمیدونم ولی خب میخای از چندتا داروخانه بپرس ببین چی میگه 

بازم بچه هایی که تامین اجتماعی دارن میان جواب میدن 

کلا همیشه این چیزا داستانه من امروز رفتم برا همین آمپول یه داروخونه میگه دونه ای ۲۶ یه داروخونه میگه دونه ۲۲ من بیمه ام نیروهای مسلحه باید ۱۲ تومن بخرم تعرفه اشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم به یک ملیون که نمیگن تعداد خیلی پایین.  ما این سری تعداد همه خط تیره بود. فکر کردم نمونه ...

عزیزم بین ۰ تا ۵ میلیون اسپرم در میلی لیتر رو الیگواسپرمی حاد (شدید) میگن.

بین  ۵ تا ۱۰ الیگواسپرمی متوسط

بین ۱۰ تا ۱۵ الگواسپرمی خفیف

الیگواسپرمی یعنی تعداد یا غلظت کم اسپرم

.......

میگم شاید مال شما بعد از شست و شو این تعداد بوده چون توی نمونه ای که همسرم ۱میلیون اسپرم داشت بعد از شستشو گفتن فقط ۸ تا دونه اش مناسب میکرو هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من این موردو نمیدونم ولی خب میخای از چندتا داروخانه بپرس ببین چی میگه  بازم بچه هایی که ...

آزاد ۱۵۰ هزاره. فکر کن هر روزم باید بزنم. بعد امپول ندارم. سیستم نشون میده دارم. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
عزیزم من این موردو نمیدونم ولی خب میخای از چندتا داروخانه بپرس ببین چی میگه  بازم بچه هایی که ...

امان از این داروخونه ها. هر کدوم یه قیمتی به دارو میزنن. واقعا دیدم میگم. 

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ نمیدونم منو یادتونه یا نه بعد مدتی دوباره اومدم ببینم چه خبر تو تاپی ...

سلااااام عزیزم

بله که یادمون میاد😊 خداروشکر عزیزززززززم

مبارکتون باشه

خدا پسرت رو حفظ کنه😘😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله یادمه من بار اخر مشکلات ایمنی و انعقادیم رو هم درست کردم. سعی کردم هر کاری از دستم برمیاد انجام ...

اها درسته ممکنه منفی های دو تا انتقالت بخاطر ایمنیت بوده

گرید جنینات ای بی بود یا ای؟ فکر کنم یه بسته جنین ای بی برام مونده

امید به خدا

آزاد ۱۵۰ هزاره. فکر کن هر روزم باید بزنم. بعد امپول ندارم. سیستم نشون میده دارم.  

ببین من روز دوشنبه رفتم مهمونی که آمپولم نبود رفتم داروخونه بدون نسخه خریدم آزاد ۸۱ داد بهم یعنی تو این دوروزه انقدر شده یا اون قیمت قبلش بوده

آخه چه خبره ۱۵۰ تومن وای خدایاااا😔😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم من همچنان بیمارستان هستم و خداروشکر بچه حالش خوبه و من هم قراره زیر نظر بمونم تا دنیا بیا ...

خب خداروشکر ان شاالله که به سلامتی بگذره و گل دختر رو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزم

اگر فعلا انوکسا داری همونا رو بزن از داروخانه بپرس تا چه تاریخی سقف تون پر شده روز بعدش برید بگیرید تا آزاد حساب نشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم‌برای ۲ سالگی پسر بچه هاس . دختر ۲ سال و سه ماه تقریبا 

وای خدا خیرت بده چقدر غصه خوردم بخاطرش 

کفش سفارش دادم برا تابستونش گرفتم الان اومد احساس کردم کوچیک میشه تو زمستون میفته نمیتونم پاش کنم کلی ناراحت شدم

وای خدا خیرت بده چقدر غصه خوردم بخاطرش  کفش سفارش دادم برا تابستونش گرفتم الان اومد احساس کردم ...

مبارکش باشه انشالله به خوشی پاش کنی .خیالت راحت اندازه میشه ماشالله جون کارت فریز گرفتم صبح 

۲ تا جنین Aهشت سلولی 

۱ جنین A شیش سلولی 

۱ جنین B هشت سلولی 

کلا شد ۴ تا 

خدای من خدای معجزه هاست .