2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام‌گلم . نیروهای مسلح

بیمه منم همینه ولی خب امروز از داروخونه پرسیدم میگه دونه ای۲۲ تومن شما از کجا گرفتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعا ایشا... که اینطور میگین باشه. به ما گفتن ۳ هفته. حالا اگه زود آماده شد تماس می گیرن. 

آره عزیزم به منم گفتن که ۲۰ روز دیگه آماده میشه ولی این شنبه رفتیم آزمایش دادیم شنبه بعدش پیامک اومد که جواب آماده اس رفتیم گرفتیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم به منم گفتن که ۲۰ روز دیگه آماده میشه ولی این شنبه رفتیم آزمایش دادیم شنبه بعدش پیامک اومد ...

چ خوب.ایشا... برای منم زودتر جوابش بیاد. به عید نیفته.  چند هفته این شما؟

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
چ خوب.ایشا... برای منم زودتر جوابش بیاد. به عید نیفته.  چند هفته این شما؟

۲۶ هفته ام عزیزم 

اگه امروز آزمایش دادی تا هفته دیگه این موقع آماده اس به امید بخدا

بیمه منم همینه ولی خب امروز از داروخونه پرسیدم میگه دونه ای۲۲ تومن شما از کجا گرفتی؟

والا همیشه از داروخونه بهار دارو میگیرم . ولی انوکسا رو از یه داروخونه ی دیگه تو سعادت آباد گرفتم . روبروی داروخونه ایستاتیس 

بخدا دفترچمو عوض کردم . اسم داروخونه رو نمیدونم .

ولی از  داروخونه  بهار پرسیدم‌گفت با بیمه شما دونه ای ۱۲ تومنه

خدای من خدای معجزه هاست . 
۲۶ هفته ام عزیزم  اگه امروز آزمایش دادی تا هفته دیگه این موقع آماده اس به امید بخدا

ایشا... عزیزم. نهم آزمایش دادم. خدا نی نی تون براتون حفظ کنه، بغل بگیرینش.🌹

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
والا همیشه از داروخونه بهار دارو میگیرم . ولی انوکسا رو از یه داروخونه ی دیگه تو سعادت آباد گرفتم . ...

مرررررسی عزیزدلم حالا باز از جای دیگه میپرسم ببینم چی میگه 

الحمدالله همه چی درهم برهمه هرکی هرکاری دوست داره میکنه 

ایشا... عزیزم. نهم آزمایش دادم. خدا نی نی تون براتون حفظ کنه، بغل بگیرینش.🌹

فدات بشم انشاءالله که هممون باهم نی نیامون میاد تو بغلمون وهمینطور چشم انتظارا دامنشون سبز میشه الهی🤲🏻🌹

فدات بشم انشاءالله که هممون باهم نی نیامون میاد تو بغلمون وهمینطور چشم انتظارا دامنشون سبز میشه الهی ...

الهی آمین. 🤲🤲🤲این دوران حاملگی و انتظار شیرین قسمت همه خانوم های مشتاق نی نی

سلام عزیزم خوبی چخبر

سلام عزیزم من همچنان بیمارستان هستم و خداروشکر بچه حالش خوبه و من هم قراره زیر نظر بمونم تا دنیا بیاد که بستگی به باز شدن دهانه رحم و دردهام داره

و خدایی که در این نزدیکیست
مرررررسی عزیزدلم حالا باز از جای دیگه میپرسم ببینم چی میگه  الحمدالله همه چی درهم برهمه هرکی ه ...

خواهش میکنم‌گلم . ولی این داروخونه بهار خیلی تعرفش خوبه با بیمه ما . میخوای زنگ بزن‌بپرس 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خواهش میکنم‌گلم . ولی این داروخونه بهار خیلی تعرفش خوبه با بیمه ما . میخوای زنگ بزن‌بپرس 

‌کجا هست این داروخونه؟

پاپیون جون یه سوال تخصصی میگم کفش سایز ۲۲ برا چندوقتگیه بچه اس؟