2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
دومین انتقالم بود عزیزم من ۱۲ تا جنین داشتم که همه ۳ روزه فریز شده بودن ولی ۴تاشون تو پرونده نوشته ب ...

عزیزم همسرت سالم هست؟ تنها مشکلتون پلیکیستیک بوده؟

از چند تا تخمک ۱۲ تا جنین تشکیل شد؟

خداروشکر که نی نی داری نمیدونستم شما هم رویان رفتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@سارادلارام   عزیزم انوکسا دونه ای چند میخری ؟؟

عزیزم دکتر واسه من قطع کرده دیگه انوکسا نمیخرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایش گرفت؟ انوکسا داری یا نه؟

نه ولی ازمایش چکاب بارداری که پیشش بردم رو فقط دید

انوکسا ندارم

فقط هپارین روزی دوتا

ا اس ا روزی یدونه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم من دکتر خون فقط گفته بود اسپرین و گفته بود انوکسا نیاز نیست با این حال انوکسا بهم داد دکتر و ه ...

منم فک میکنم خیلی زود بوده

اصلا فاکتور های انعقادی رو ازمایش ندادم

میترسم سارا

حتما از دکتری که انتقال داده برات و از اول ivf زیر نظرش بودی سوال کن، ما فقط از تجربه ای که داشتیم ب ...

دقیقا دکتری که میکروم کرده و میدونه دوقلوام  دیروز برام قطع کرد

گلم بهت گرون دادن من با بیمه تامین اجتماعی گرفتم از رویان دونه ای بیست و هفت تومن همین چندروز پیش

سوگول جان چندروز پیش یکی از بچه ها میگفت که رویان رفته تحت پوششبیمه تامین اجتماعی هزینه هاش داخل مرکز رایگانه پرس وجو کن ببین چطوریه براشمام رایگان بیفته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم فک میکنم خیلی زود بوده اصلا فاکتور های انعقادی رو ازمایش ندادم میترسم سارا

پیش همون دکتر آی وی افت میری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم همسرت سالم هست؟ تنها مشکلتون پلیکیستیک بوده؟ از چند تا تخمک ۱۲ تا جنین تشکیل شد؟ خداروشکر که ...

نه فدات شم تحرک وتعداد اسپرمش خیلی پایینه من خودمم پلی کیستیک شدیدم ۴۲ تا تخمک ازم کشیدن که ۱۲ تا جنین شد تخمکام اکثرا نابالغ وپوچ بودن 

فدات شم انشاءالله خیلی زود شما نتیجه بگیری ونی نی بیاد تو دلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیز جان هاله رو تو ۵دقیقه اول افتاد؟

نه عزیزم دقیق یادم نمیاد چنددقه شد ولی یکم طول کشید که حتی اولش اومدم زنگ زدم به شوهرم با گریه که منفی شد ولی فکر کنم نیم ساعت بعد نگاه کردم دیدم یه هاله خیلی محوی داره که فقط با چشم میبینم شوهرم میگفت عکس بگیر بفرست مشخص نمیشد بعد که خشک شد پررنگتر شد یکم

نه فدات شم تحرک وتعداد اسپرمش خیلی پایینه من خودمم پلی کیستیک شدیدم ۴۲ تا تخمک ازم کشیدن که ۱۲ تا جن ...

مرسی گلم ممنونم بخاطر دعای قشنگت😘 وای جدی میگی مشکل ما هم تعداده خیلی پایینه. البته خیلی پایین. تو بهترین حالت یک میلیون بود. شما تعداد دقیق رو میدونی؟

چقدر پیامت دلگرمم کرد حتما برا ما هم غیرممکن نیست

انشالله به سلامتی و به راحتی زایمان کنی 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم من هفته دوازده هستم خیلی پادرد میگیرم از زانو به پایین استخوناش درد میکنه استخونای دستمم بعضی و ...

چند نفر رو دیدم که همین مشکل رو داشتند و با مصرف مکمل منیزیم دردشون از بین رفته، 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنونم گلم شش تا جنین گرید A و AB یه دونه هم از قبل داشتم 

خب خداروشکر بلاست فریز کردن یا ۳ روزه؟