2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی متاسفم، برات آرزوی سلامتی دارم، نگران نباش خیلی راحت مثل پریود معمولی با یکم خونریزی بیشت ...

ممنونم از دلداریت🥰

عزیزم چی کار کنم که زود سقط بشه؟

هفته دیگه میخوام برم پیش خانوادم

اخه شما زودتر سقط کردی شاید کوچیکتر بود راحتتر دفع شده

بچه ها من عکس دستم رو گزاشتم رگ های دورتر کمتر کبود شدم.اعصابم ریخته به هم نه برای دردشبه خاطر اینکه میگم اتفاقی واسه جنین نیوفتاده باشه.دلم میخواست سونو داشتم تو خونه هر ساعت صدای قلبش رو میشنیدم .خسته شدم از این حجم استرس نگرانی دلشوره واقعا یه خیال راحت بی دغدغه شده آرزوم

جای اشتباه نمیزنی؟ ببین از جای واکسن بچگی هامون چهار انگشت پایین تر به سمت خارج تو قسمتی که داخلیه و رگها هستن نباید بزنی یه سرچ کن تو نت عکسشو برات میاره محلهای مجازش کجا هست من بازو میزنم اصلا کبود اینجوری نشده 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
جای اشتباه نمیزنی؟ ببین از جای واکسن بچگی هامون چهار انگشت پایین تر به سمت خارج تو قسمتی که داخلیه و ...

منم دقیق همون اطراف واکسن زدم ولی راستش کمی داخل تر زدم امروز عجله دلشتم .اینقد دستم درد میکنه بالا و پایین نمیاد.بیشتر میگم نکنه عمقی زدم بچه چیزیش شده باشه

ممنونم از دلداریت🥰 عزیزم چی کار کنم که زود سقط بشه؟ هفته دیگه میخوام برم پیش خانوادم اخه ش ...

آره عزیزم کوچیکتر بود ولی برای شما هم راحت دفع میشه نگران نباش، من دمنوش زعفران و زرشک و زنجبیل و دارچین با نبات چند تا لیوان خوردم فکر کنم خیلی ماثر بود، شما هم امتحانش کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم فکر کنم شما سمت داخل بازو زدی، باید مایل به پشت بازو بزنی قسمت خارجی بازو که عضله داره، به نظرم با یه دکتر مشورت کن تا خیالت راحت بشه و خدای نکرده عوارض نداشته باشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان ممنونم از همتون از پیامهاتون ولی دیگه چاره چیه قسمت ما هم این بوده😔 حتما حکمتی داره ...

خیلی متاسفم که اینجوری شد، من هم ۳ بار سقط بعد از مثبت شدن با ivf داشتم و کاملا حالتون رو میفهمم. چون بتا زیاد بالا نرفته و در حد ۳۰۰-۴۰۰ بود (کلا تو بارداری شیمیایی سقط سخت نیست) و مثل یک پریود سنگین هست. امیدوارم براتون راحت باشه و بزودی نتیجه همه این سختیها رو ببینید. 🙏🏻💗

بله حتما خیلیها مثبت شدن تو این مدت، تاپیک ما که ملاک نیست. بعضی وقتها تو یک دوره همه مثبت میشن و بعضی وقتها کلی منفی و متاسفانه سقط هست… که کاملا تصادفیه ربطی به کرونا و واکسن و … نداره

اصلا نباید نا امید باشیم، یه دوستی داشتیم اینجا بعد از ۷ بار انتقال مثبت شد دختر دوقلو، یکی بعد از ۵ بار انتقال، خیلیها انتقال سوم و چهارم مثبت میشن. اگر ناامید نشیم حتما نتیجه میگیریم.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
رو خود بازو زدم تا الان هرروز همونجا میزدم امروز اینجوری شدم

عزیرم تو رگ زدی

روبازو ی نفر دیگه باید پوستت نیشگون بگیره که کاملا از رگ و عضله دور شه

تو شکم بزن برای جنین خطری نداره نگران نباش