2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
روز ۹ بزن دوباره الان زوده البته درک میکنم که چرا هی تست میکنی، من از روز ۴ هر روز تست می کردم 😄 ...

خانمی درباره اثر اچ سی جی چیزی میدونی ؟ دکتر من روز سه و شش انتقال واسم نصف اچ سی جی تجویز کرده دیروز روز شش بودم که تزریق کردم تا روز ده اثرش میره که بیبی چک بزنم ؟

امروز روز ۶ هستم 😔

روز شش خیلیییییی زوده اصلا به چیزای منفی فکر نکن مهمترین چیز الان برای تو نداشتن استرسه من خودم تایم انتقالم واقعا زده بودم به بیخیالی بهش فکر نکن تا روزا راحتر بگذره سخت هست ولی شدنیه از روز شش نشستی غصه میخوری این که درست نیست 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینام بلاست بودن حتما تا الان باید میفتاد هرکی رو دیدمروز ۷ مثبت شده بوده  

دختر اینکه هاله داره قشنگ میبینمش من😍

برا من روز هشت یه هاله خیلی خیلی کمرنگی افتاده بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من بی بی چکایه قبلن که هم میزدم قبل ای وی اف بخاطر پلیکیستیک هاله میداد😭

منم پلیکیستیک شدیدم ولی هیچوقت هاله ننداخت بی بی چکام کامل منفی بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره روز ۶ خیلی زوده هنوز، هاله هم که داره بی بی چک امروز هاله ننداخت؟

نه ننداخت منفیه خودمو الکی امیدوار نکنم خیلی بهتره 😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
روز شش خیلیییییی زوده اصلا به چیزای منفی فکر نکن مهمترین چیز الان برای تو نداشتن استرسه من خودم تایم ...

چی بگم عزیزم 🤕

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دختر اینکه هاله داره قشنگ میبینمش من😍 برا من روز هشت یه هاله خیلی خیلی کمرنگی افتاده بود

عزیزم این بعد چندساعت بود که معتبر نی😪من همیشه بی بی چکام اینطوره

منم پلیکیستیک شدیدم ولی هیچوقت هاله ننداخت بی بی چکام کامل منفی بود 

واقعا؟عزیزم شما هم جنینات بلاست بود که روز ۸ هاله افتاد؟

صبور باش, میفهمم خیلی سخته انتظار. دیگه خودمونو بسپار به دست تقدیر, منکه دیشب خیلی تلاش کردم به شوهر ...

کاری از دستمون برنمیاد😞😓

واقعا؟عزیزم شما هم جنینات بلاست بود که روز ۸ هاله افتاد؟

آره عزیزم جنین بلاست هچینگ شده روز هشت بی بی زدم انقدر محو وکمرنگ بود که اینجا عکس گذاشتم هیچکس نمیدید فقط خودم میتونستم ببینم تو عکس نمیفتاد هاله اش

خانوما کسی اینجا هست ازقرص لوتتین50 برای کم کاری تیروئید استفاده کنه؟

عزیزم منظورت لووتیروکسین هست؟ من میخورم صبحا ناشتا