2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
نه مشکلی نداره اصلا نگران نباش فقط سعی کن یه ذره عطسه ات رو کنترل کنی آرومتر بشه هنوز تهران هستی ع ...

قربونت روز چهارشنبه بعد طهر انتقال دادم روز چهارم هستم و هیچ علایمی هم ندارم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مشکلی نداره اصلا نگران نباش فقط سعی کن یه ذره عطسه ات رو کنترل کنی آرومتر بشه هنوز تهران هستی ع ...

چقد تو ماهی خاهره مهربونم😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربونت روز چهارشنبه بعد طهر انتقال دادم روز چهارم هستم و هیچ علایمی هم ندارم فدات

به علائم نیست عزیزم، بیشتر علائم بخاطر داروها هست

من از قبل از انتقال از روزیکه پروژسترون شروع میکنم سینه درد دارم

تا هفته ۶ و ۷ علائم واقعی بارداری خودشو نشون نمیده

انشالله مثبتی 🙏🏻💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستای خوبم سلام ب بخشید من بی معرفت شدم حقیقتش من ایمیلمو با رمزش تو سیستم یکی از فامیلا زده بودم . ...

سلام عزیز دلم انشالله کلی پسر تپل مپل میشن برای کی خبرشو بهت میدن واییییی منم هیجان دارم 

گفت سه ماه بعد سقط دوباره میتونم انتقال بدم. نه بابا کی گفته یه سال چه خبره. برو انشالله که همه چی ه ...

مرسی عزیزم انشالله دوتا مون ساله بعد میایمو از نینیامون میگیم خدا جواب قلبهای شکستمونو بده وهمه ی عزیزانی که این اتفاق براشون افتاده🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خواهش  فداتشم آنا جان من الان استرس جدید پیدا کردم واسه آمپول تشکیل ریه جنین شما یادمه این آ ...

چند هفته ای عزیزم معمولا آمپول ریه رو بیست و هشت هفته میدن بله من زدم دکتر من اعتقاد داره که به آی وی افی ها باید زد. به دکترت بگو ببین چی میگه ببین من مشکلی نداشتم و خود دکترم بهم گفت باید بزنی وقتی پرسیدم چرا گفت چون آی وی افی هستی حالا اگه دکترت نگفته خودت پیشنهاد بده ببین چی میگه.ولی در کل نگران نباش عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
به علائم نیست عزیزم، بیشتر علائم بخاطر داروها هست من از قبل از انتقال از روزیکه پروژسترون شروع میکن ...

ارع عزیزم منم از ۵ روز قبل انتقال سینه درد دارم همچنانم دارم

عزیزم‌ ببخشید من جواب میدم ولی همه نیاز نیست امپول ریه بزنن من به دکترم گفتم گفت نیاز نیست فقط قندتو ...

مرسی عزیزدلم جواب دادی

دکترخودمم نداد فقط واسه ۳۰هفته سونو وزن جنین نوشت

الان چند روز فکرم درگیر این آمپول شده مرسی ازراهنماییت پس قندم بالا میبره مرسی که گفتی

مرسی عزیزدلم جواب دادی دکترخودمم نداد فقط واسه ۳۰هفته سونو وزن جنین نوشت الان چند روز فکرم درگیر ا ...

قربونت اره عزیزم نگران نباش 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چند هفته ای عزیزم معمولا آمپول ریه رو بیست و هشت هفته میدن بله من زدم دکتر من اعتقاد داره که به آی و ...

من دو روز دیگه  ۲۷تموم میشه میرم تو ۲۸هفته 

مرسی عزیزم آره چون شمارو یادمه مشکلی نبود و زدی انشالله بسلامتی نی نی رو بغل کنی چیزی نمونده 😍

پس به دکترم میگم  ببینم نظرش چیه چون واسم ننوشت  بازم ممنون💗