2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
اگه اشتباه نکنم روز شش یا هفت انتقالم بود گلم خیلی درست یادم نی چون خیلی به علائم توجه نمیکردم اهمیت ...

قربونت عزیزجان.به امیدخدا. انشالله همه ای وی افیا جواب بگیرن.واقعا سختههههه.هم.مالی هم.جانی, 

🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

عزیزم خیلی خوشحالم که حالت بهتره

و خیلی ناراحت شدم از داستانی که پیش اومده

ان شالله خدا به دلتون آرامش بده 

مطمئنا خدا بهترینش رو برامون در نظر گرفته

حتما که خیره

ان شالله ایندفعه حتما باردار میشید و به سلامتی کوچولوتون رو بغل میکنید

شکر خدا پس مشکل خاصی نداشتین ما وضعمون خیلی تعریفی نداره😅😅😅

عزیز دلم خیلی ها حرف شما رو میزدن که یا لوله نداشتن و یا ذخیره شون پایین بودیا تنبلی شدید داشتن یا شوهرشون مشکل داشت و هزار مشکل دیگه داشتن ولی همه شون زودتر از من بچه دار شدن

هیچ وقت به ظاهر نگاه نکنید.

در این وادی گاهی با بدترین شرایط زودتر  به نتیجه میرسی و گاهی بی دلیل هرچه تلاش می کنی نمیرسی. نا امید  نباشید خودتون معجزه رو در بین دوستامون دیدید. الهی به زودی نصیبتون بشه و مادر شدن رو تجربه کنید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم خیلی خوشحالم که حالت بهتره و خیلی ناراحت شدم از داستانی که پیش اومده ان شالله خدا به دلتون آ ...

الهی آمین. ممنونم خانوم گل انشالله خودتم دوشنبه با خبرای خوب میای. مرسی از همدردیت.❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو چند ماهگی زدی عزیزم؟خدا صد هزار مرتبه شکر که بچه هات مشکلی نداشتن

۲۱ هفته و ۳۰هفته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داش ...

دکتر به من تا ۴۰روز بعد زایمان داده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکتر به من تا ۴۰روز بعد زایمان داده

وااای واقعا؟! بعد قطع نکرد برات ؟ یعنی بیهوشی کامل گرفتی؟ جاش بهت هپارین نداد چند روز؟

یاسمین جان یه سوال دیگه تو بارداریت عفونت ادراری نگرفته بودی؟ من تازه آرمایش دادم طبق چیزی که خوندم انگار نوشته کمی دوتا از فاکتوراش عفونته کمی داره میخوام بدونم چه دارویی میدن کدوم چرک خشک کن مجازه؟ الان متاسفانه دسترسی به دکترم ندارم حالا بازم براش فرستادم اگه ببینه خوبه ولی دل تو دلم نی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

خانمایی که باردارین یا بسلامتی نی نی بدنیا اومده کسی هست عفونت ادراری تو بارداری گرفته باشه؟ اگه آره دکترتون چه چرک خشک کنی بهتون داده؟ چکار کردین؟ توروخدا هرکی تجربه داره بهم بگه انگار من یکم عفونت دارم الان دسترسی ندارم به دکترم البته فرستادم جوابمو براش ولی تا ج بده من کلی نگرانم اتفاقی برای بچم نمیفته یعنی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@nilooo68     فدات شم نیلو جونم پیامتو خوندم کلی گریه کردم انشالله اول تو مامان بشی بعدم ...

سارا با این که ندیدمت اما برام خیلی عزیزی خیلی زیاد

خیلی دوست دارم رفیق قشنگم 

خیلی مراقب خودت باشیا،انشالله برا هممون ازین به بعد اتفاقای خوب بیفته فقط...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر من امروز پانکچر شدم، خداروشکر یازده تا تخمک داشتم و هایپر شدم  ع ...

قبل پانکچر ویتامین چی میخوردی ؟ و چند‌ماه خوردی ؟آمپول چیا داده بودن دکترت ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سارا با این که ندیدمت اما برام خیلی عزیزی خیلی زیاد خیلی دوست دارم رفیق قشنگم  خیلی مراقب خود ...

الهی قربونت برم دل به دل راه داره خواهر خوش قلبم نظر لطفته. چشم حتما 😚😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اوابوست  سینال  اچ ام جی  من چند ماه که تغذیه مو تغییر دادم

فقط اوابوست میخوردی ؟ اچ ام جی روزی چندتا میزدی ؟ سینالت چند درجه‌بود و دوزش چند‌بود ؟ 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم‌ منم ذخیره ام هفت دهم‌بود تخمک‌ درست حسابی نداشتم به خاطر این‌میپرسم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش