2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم دردی که با استراحت رفع میشه نگرانی نداره اینکه تند تند ادرار داری طبیعیه چون بچه فشار میا ...

چیکا جان شما روز چند بی بیچک زده بودین ؟علایمی داشتین که زده بودین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
هورمونهاش اصلا نرمال نبود دکتر ارولوژی گفت نیازی به بیوپسی نیست صد در صد نداره

عزیزم بنظرم ی دکتر دیگه هم برین عزیزم حداقل بیوپسی بشه شاید داشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام     و شوره جان منم شرایط همسرم مثل مال شماست شما رو که میبینم منم امیدوار میش ...

ممنون عزیزم ان شالله بزودی قسمت شما بشه. کار ما یکم سختتره  ولی نباید نا امید شد 

خدایا شکرت
شیاف نفهمیدم روزی چن تا آخه منشی که دارو مینویسه گفت داری منم گفتم دارم دیگه ننوشت منم میخام روزی یک ...

منم چون داشتم گفتم دارم دیگه  دقیق چن تاشو نمیدونم 😄چقد مثل همیم ما دوتا ...البته من‌آنومالی  هفته ۱۷ گفت دختره ...انقباض ها شاید جنینه خودشو سفت میکنه منم نمی دونم توکل به خدا ان شالله همه به سلامت بغلشون کنیم 

چیکا جان شما روز چند بی بیچک زده بودین ؟علایمی داشتین که زده بودین

من روز ۵ زدم 😐😐😂نشون نداد. روز ۷ زدم نشون داد نه عزیزم از روی کنجکاوی‌ زدم فقط😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم دردی که با استراحت رفع میشه نگرانی نداره اینکه تند تند ادرار داری طبیعیه چون بچه فشار میا ...

ای جانم خدا حفظشون کنه. راستش منم طاقت نیاوردم رفتم ان اس تی دادم خداروشکر اوکی بود دیگه کشت ادرارم دادم گفتم باز چک شدن بهتره توکل به خدا گلم مرسی ج دادی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
میشه حالتای بعد انتقالتونو بگی؟؟؟

من سه بار انتقال دادم گلم تو هر انتقالم یجور بود ولی آخرین بار بارزترین حالتم درد پریود بود یه روزم یادمه که از شدت درد دولا شدم یهو . درد تخمدان چپ و پای چپ هم داشتم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

@nilooo68    

فدات شم نیلو جونم پیامتو خوندم کلی گریه کردم انشالله اول تو مامان بشی بعدم من و همه منتظرا چون میدونم این مدت چی کشیدی مرسی از همدردیت عزیزم بهترینا رو برات از خدا میخوام.

الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

@داداشمممم   گلم الان پیامتودیدم خیلی ناراحت شدم منم ازاین تجربه‌هاداشتم می‌دونم سخته 

خداروشکرکه خداصبرش بهت داده همون‌طور که به من دادمطمین باش خدابرات بهترینارو کنارگذاشته عزیزدلم انشاالله به زودی دلت شادمیشه توهنوزازمن جلوتری چون هنوزخداروشکرجنین داری ولی من دیگه فقط آرزوش برام موند  برات دعامیکنم هرچه زودتردلت شادبشه ولبت خندون فدای توبشم  

عزیزم منم سه سال پیش به صورت طبیعی باردار شدم. و مثل شما خیلی زود از دست دادمش...  هنوز اون شب ...

عزیزم خیلی متاسفم انشالله دیگه هیچ وقت غم نبینی. بله درست میگی انشالله خدا خودش بهترینا رو برام رقم بزنه. ممنونم از دعای قشنگت

تبریک میگم جونم میشه سوال کنم مشکلتون چی بود شرمنده یادتون انداختم

ممنون عزیزم 

مشکل خاصی نداشتیم.

گاهی سونوهایی که میرفتم تخمدانها pco خفیف نشون میداد.

بعضی وقتها هم اوضاع تخمدانها نرمال بود مثل دو سال اخر که کلا داروی شیمیایی و سیکل و اینا رو رها کرده بودم 

یه ماه قبل بارداری اخر برای چکاپ سونو سه بعدی رفتم و همه چیز عالی بود حتی فولیکول غالب داشتم ولی اون ماه نشد ماه بعدش باردارشدم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سارا جون خداروشکر که بهتر شدی و برگشتی .. انشاالله خدا برات جبران می‌کنه هم برای شما و هم برای همه ی ...

سلام دوست جونم آره خدا رو شکر خیلی خوبم انشالله بعد عید میرم دوباره فدات شم. خدا خودش کمک هممون بکنه تو هم با اولین انتقالت مامان بشی جونم. مرسی از همدردیت

@داداشمممم   گلم الان پیامتودیدم خیلی ناراحت شدم منم ازاین تجربه‌هاداشتم می‌دونم سخته  ...

عزیزم خوبه که هستی و پیام میدی همیشه به یادتم. فدات شم آره خدا رو شکر خیلی بهترم. خیلییییی متاسفم خیلیییی ولی تو رو خدا نا امید نباش من حتی اگه جنین هم نداشتم باز دوباره از نو شروع میکردم اینقد انجام میدادم تا بشه من روی همه رو کم میکردم😄 تو هم فعلا استراحت کن ولی لطفا ادامه بده آخرش میشه انشالله که دفعه بعد که پیام میدی خبر خوش بهم بدی

ان شالله به زودی با یه بچه ناز همچی از یادت بره. ما هیچی از حکمت خدا  نمی دونیم . دلیل این رنج ...

الهی آمین عزیزم. ممنونم که همیشه توی غم و شادی باهام همدردی کردید خیلی عزیزی خدا فسقلت رو برات حفظ کنه. سپردم به خدا انشالله که خودش برام بهترینا رو رقم بزنه❤❤

الهی آمین عزیزم. ممنونم که همیشه توی غم و شادی باهام همدردی کردید خیلی عزیزی خدا فسقلت رو برات حفظ ک ...

حتما یه آزمایش ایمنی انعقادی بده..چون ممکنه در بارداری نیاز به آسپرین  انوکسا یا سرم ای وی ای جی داشته باشی.ولی همینکه بارداری شدی خیلی خوبه این یعنی اینکه دوباره هم باردار میشی و بدنت پذیرش بالایی داره.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝