2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
سلام خانوماا ممنون میشم جواب این آزمایش منو‌نگاه کنید ببینید خوبه؟؟؟ دوتا موردش بالاس عددش نگران شدم ...

ویتامین D هم بنظرم بخوری بد نیست یه کوچولو پایینه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جونم ایشالا برا منم خوش شگون باشه😘😘 منم انتقال سومم میشه میخاستم بنویسم به ... نیک میگیرم ولی ...

ان شاالله که این انتقالت مثبت میشی و میای خبر مامان شدنتو میدی عزیزدلم😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داشتین کلا یا نه.

واقعا الان عصبی ام من نمیدونم چرا دکتر روماتولوژی من انقد چرتو پرت برای من تجویز کرده با اینکه من مشکل انعقادی نداشتم و بخاطر میکرو برام تجویز شد.

اولا که نوشته بیست و چهار ساعت بعد قطع شه بعد نوشته هپارین شروع شه بعد دوبتره در اولین فرصت تا دو هفته بعد زایمانمم انوکسا زده شه بعدش باز برم پیشش که ببینتم آخه یعنی چیییی؟ من تا الان از هیچکس نشنیدم این محکم کاریا و دارو اضافه گرفتنو توروخدا کمک کنید از تجربتون بگید.

@چیکا1    

@یاسین_و_یاسمین1    

@nedajooon12345    

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داش ...

بعد عمل که بله تجویز میشه.

ولی منم چون سابقه پره اگلامپسی داشتم تا اخر دارم.

😉

سلام دوستان کسی اینجا هست فیبروم داشته باشه ؟

فیبروم من ۶ماه قبل ۶سانت بود ....و یه سه ماهیی میشه که روز دوم پریودی خیلی خونریزی میده ....دکتر البرزی شیراز بدون اینکه  سونو کنه  گفتن عمل 

من تازگیا وقتی نفخ میکنم باد تو روده هام میپیچه و همون قسمتی که فیبروم دارم اندازه نارگیل میاد بالا وعین سنگ سفت میشه ورم میکنه اون قسمت ...😳یعنی از فیبرومه؟یا روده....مگه فیبروم با نفخ شکم جابه جا میشه؟

بعد از اینکه میرم wcصاف میشه شکمم 

کسی تجربه نداره؟

میترسم فیبرومم بزذگتر شده باشه و دکتر البرزی چون سونو نکرده نظرش لاپراسکوپی بوده

@داداشمممم   عزیزه دلم هیچی نمیشه گفت تا یکم آرومت کنه فقط باید زمان بگذره انشالله خدا به دلت آرامش و به خودت قدرت بده قوی باش و دوباره شروع کن همه ی بچه ها ناراحت شدن و غصه خوردن نمیدونیم حکمت خدا چیه چرا بعضی وقتها اینطوری امتحانمون میکنه ولی انشالله دفعه ی بعد برات بهتریتارو رقم میزنه الهی آمین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داش ...

خب منم مشگل انعقادی نداشتم.ولی اگه انوکسا میزدم اون اتفاق برام نمیفتاد.بنظرم ضرر نداره 

😉

ولی فک میکنم اینکه از اول نداری خیلی هم خوبه. ولی قطع شدن  علایم ادمو مضظرب میکنه.

اره خوب راحتم خیلیا دیدم طبیعی بودن علایم نداشتن ولی من تواینترنت هرچی میگردم نگران ترمیشم😂

یا رب العالمین