2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046668 بازدید | 684535 پست
حس میکنم هیچ کس روش نمیشه بهم بگه که فکر کنم باید بیخیال این بارداری و نی نی بشم چون وقتی هیچ کس هی ...

عزیزم خیلی دلم می خواست می‌تونستم کمکت کنم، من خودمم این شرایطو داشتم بلاتکلیفی واقعا خیلی بده ولی خب چاره چیه، بقول شما واقعا فشار روحی روی ما زنها خیلی زیاده اما همونقدر هم خدا ظرفیتمون رو بیشتر از مردان قرار داده، جز صبر و توکل و امیدواری کاری از دستمون بر نمیاد عزیز دلم، تا میتونی مثبت فکر کن، مهم نیست در نهایت نتیجه چی میشه، مهم اینه که شما تمام تلاشت رو کردی مابقیش دیگه دست خداست، خوب و بدش رو ما نمی‌دونیم واسه همین تسلیمیم به خواست خدا تا بهترینها رو برامون رقم بزنه، آرامش داشته باش گلم و بدون هر اتفاقی که بیفته قطعا خیره چون ما خیلی در این مسیر سختی میکشیم. برای حتم بخیر شدن عاقبت همه بخصوص خانمهای اینجا خیلی دعا میکنم، شما هم حتما دوشنبه خوش خبر برمیگردی عزیز دلم 🌹🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها تورو خدا جواب بدین من تو ماه هفتم هستم از دیشب سمت راست زیر دلم و پهلوم گاهی درد میگیره ...

عزیزم درد یک طرفه فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه، یعنی بعید میدونم از رحمت باشه، ممکنه کلیه ت باشه یا تخمدانت باشه، ولی در هر صورت فردا با دکترت مشورت کن ببین چی میگه. اگر انقباض سراسری زیر دلت داری سریع برو درمانگاه سونو بشی.

عزیزم درد یک طرفه فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه، یعنی بعید میدونم از رحمت باشه، ممکنه کلیه ت باشه یا تخم ...

مگه انقباض سراسری زیر دل چیه گلم شما میدونی؟ من بعضی موقع ها دارمش به دکترمم گفته بودم چیز خاصی نگفت نگفت باید اینجور موقع ها برم سونو یا بیمارستان.

همونموقع که این انقباضارو دارم تکونهای بچه رو هم حس میکنم بخاطر همین اصلا فکر نکردم خطری داره تا اینکه الان شما نوشتید نگران شدم چیه یعنی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم درد یک طرفه فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه، یعنی بعید میدونم از رحمت باشه، ممکنه کلیه ت باشه یا تخم ...

هانیل جان این کامنتتو خوندم نگران شدم 

دیشب نی نی من خیلی زیاد تکون میخورد مدامم قسمت پایینیه نافم کامل سفت میشد ولی دردی نداشتم بنظرت انقباض بوده باید میرفتم سونو؟

یا مثلا امکان داره که نی نی خودشو سفت میکرده اینجوری میشدم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قند منم ۹۳ بودا.فعلا مراعات میکنم.ولی تقریبا گشنگی میکشم.

شروین جان من ناشتا قندمو میگیرم معمولا ۸۳ تا ۸۶ بوده ولی امروز صبح گرفتم ۱۰۴ بود خیلی بالاس نه؟ 

چجوری بفهمم دیابت بارداری گرفتم یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هانیل جان این کامنتتو خوندم نگران شدم  دیشب نی نی من خیلی زیاد تکون میخورد مدامم قسمت پایینیه ...

عزیزم اصلا نگران نباش اسم انقباضات شما برکستون هیکس هست و از ماه دوم حاملگی میان و میرن و دردناک نیستن فقط احساس سفتی میکنی. کاملا نرماله

و خدایی که در این نزدیکیست
شروین جان من ناشتا قندمو میگیرم معمولا ۸۳ تا ۸۶ بوده ولی امروز صبح گرفتم ۱۰۴ بود خیلی بالاس نه؟  ...

عزیزم تست تحمل گلوکز دادی؟ ندادی حتما بده

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم اصلا نگران نباش اسم انقباضات شما برکستون هیکس هست و از ماه دوم حاملگی میان و میرن و دردناک نیس ...

شما اطلاعات داری گلم راجع به انقباضا ؟ میشه پیام منم بخونی دقیقا بالای پیام ماشالا جون هستش اگه اطلاعاتی داری بگی ممنون میشم

مگه انقباض سراسری زیر دل چیه گلم شما میدونی؟ من بعضی موقع ها دارمش به دکترمم گفته بودم چیز خاصی نگفت ...

گلم اگر انقباض سراسری زیر دل طولانی باشه باید حتما مراجعه کرد، نه اینکه مثلاً در هفته چند بار بگیره ول کنه، مثلا اگر یک روز کامل دیدی انقباض داری و مثلا هر ساعت میگیره ول می‌کنه اون باید پیگیری بشه حتما، وگرنه مشکلی نیست عزیزم نگران نباش.

بچه ها چرا جواب کسی جواب منو نمیده.روز سوم انتقال هستم .چه کارایی باید انجام بدم ؟چیا بخورم ؟علایم ا ...

اصلا به علائم توجه نکن گلم. هیچ کار خاصی نباید بکنی جز اینکه ریلکس باشی و استرس نداشته باشی همه چیو به خدا واگذار کن ایشالله که خیلی زود بیای خبر مثبتیتو همینجا بدی.

گلم اگر انقباض سراسری زیر دل طولانی باشه باید حتما مراجعه کرد، نه اینکه مثلاً در هفته چند بار بگیره ...

خوب من امروز چندین بار داشتم از چی میتونه باشه ؟ یعنی چه مشکلی میتونه باشه؟